Çok teşekkürler. Akşam çeviri durumuna bir bakıyım.
Rica ederim, bizi de bilgilendirirseniz sevinirim.
@Lucifer Şimdi gönderdiğiniz kısımlara baktım. Çeviri konusunda aman aman bir sıkıntı göremedim. Anlam bütünlüğünü bozan bir durum baktığım kadarıyla yok. Aşağıya orijinal metni de ekliyorum, isteyen bir göz atabilir.
Elinde Çiçek Açmış Genç Kızların Gölgesinde serisinin 1.cildi olan var mı? İçini çok merak ediyorum da.
İçinin bu kadar güzel olduğunu bilmiyorum . Şahane iyi ki attınız
.
Ben de bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum açıkçası, biraz araştırdım ama internette de bu kadar görsel ve inceleme bile bulamamıştım. Yine de aldım ve çok beğendim.
Derken? Öyle bir seri yok ki. Kayıp Zamanın İzinde serisinden mi bahsediyorsun? Ve roman serisinin 1. cildinden mi bahsediyorsun çizgi roman serisinin 1. cildinden mi?
Tom Bombadil seriyi filme çekip kendine rol vermemiş
Peter Jackson la benzeten sadece ben değilimdir umarım
Çok teşekkürler.
Çok iyi görünüyor.
Arkadaşlar İthaki’nin Karanlık Kitaplığından mutlaka okunmalı dediğiniz kitaplar var mı?
Şu başlıkta fikirlerini beyan eden, diziden kitap öneren arkadaşlar var.
Eh andırıyor diyelim.
Kuşe kağıt mı ? Parlak gibi durmuyor nedense
Parlak kuşe aslında, benim çektiğim yer biraz karanlık ondandır. Cildi, baskısı, renklerin parlaklığı falan çok güzel.
Umarım çevirisi de öyledir. 1 yıldır almak için uğraşıyorum. 2 tane aldım diğer kitaplarının da basılması konusunda destek olmak için. Bakalım. Güzel olsun lütfen
Diziyi izlemiş olanlar için muhteşem olacak.