Büyülü fenerden devam etmeyecek ama. 4 ve 5 alfadan çıkacak ilerde fark olmasın diyorsanız alfa alin.
Kitap alma felsefem “az para, çok kitap” olduğu için bahsettiğiniz farkı önemsemiyorum. Tabi kalite de önemli. Bu iki kitabın çevirmeni aynı olduğu için yine sorun yok!
Tekrar gundeme getireyim
Teşekkürler. Çok güzelmiş.
Merhaba arkadaşlar,
Kayıp Zamanın İzinde YKY Delta 2 cilt baskısında yazılar çok küçük mü? Okunması kolay mı?
Eğer kimsede varsa bu kitaplar iç sayfalarından fotolar ata bilir mi rica etsem?
Küçük evet ama rahat okuyorum ben Delta baskılarını. Denk geldikçe de YKY Delta baskıları topluyorum.
İthaki Drizzt ile yan yana fotoğrafladım, puntolar rahat anlaşılsın diye.
E bunlar herkesin eleştirdiği Fırtınaışığı eski küçük puntolu kitaplar kadar… Gerçi alan çok olmadığı için eleştirilmiyor sanırım.
Gündem kaydı, olaylar değişti ama yine de yazayım ben ve benim gibi okurlar punto küçük diye itiraz etmedik, kitap ebat ve tasarımları değişti diye itiraz ettik. Kitaplığımızda 17 adet kitap var ve siz kalktınız 17 kitap sonra kitapların ebatlarını değiştirdiniz diye itiraz ettik.
Yok anladım, benim lafım size değil. Aynı eleştiriyi ben de yapıyorum. Puntolar da eleştiriliyordu -ki bence haklı eleştiri- ben de “Başka yayınlarda da bu şekilde olanlar varmış da denk gelmemişim.” anlamında yazdım.
Çok teşekkür ederim alper
Harika görünüyor. Ben de alayım bunu Yazarlar kitabıyla birlikte.
Edit: Yazarlar, Ressamlar ve şimdi de Filozoflar geldi. Seri mi olacak acaba.
Bu kitaplar penguin random house DK (Dorling Kindersley limited) kitapları. Onları basıyor Alfa.
Şüphelerim vardı ama harika gorünüyor. Çok iyi bir kaynak kitap.
Bunu sipariş edeceğim ama “Yazarlar” kitabını da alsam mı emin olamadım. Size zahmet onunda içindekilerini paylaşabilir misiniz?
Ben ilgimi çekmediği için yazarları almadım. Forumda paylaşılmıştı galiba, bulursam ekleyeyim buraya. Paylaşımlara kitap isimleri de yazılsa kolayca buluruz aslında ama genelde yazmıyor arkadaşlar.
İçerik gayet iyi. Yardımınız için çok teşekkür ederim.
Ressamlar olanını merak ettim varsa ondan da atabilir misiniz?
Kitap bende yok maalesef, ben henüz filozofları da almadım. Yukarıda paylaştığım Filozoflar kitabını Alfa sosyal medyadan paylaştı.
Sosyal medya üzerinden Alfa’dan talep ederseniz daha önce paylaşmamışsalar müsait zamanlarında paylaşım yapıyorlar.