Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

Ressamlar olanı ilk baskıda Sanatçılar olarak çıkmış sanırım. Şu anda Ressamlar olarak bulunuyor. İçerik aynı tabi.

image

Kitap elimde olmadığı için içerik paylaşamam ancak Dorling Kindersley sitesinde orijinal dilinde mevcut.

Bir sonraki kitap da bu olacaktır.

image

5 Beğeni

Martha Wells - Katilbot Günlükleri serisini okuyan varsa düşüncelerini paylaşabilir mi? 4 kitabı var şu an başlasam mı bilemedim.

Hangi Kitabı Okuyorsunuz konusunda farklı kişilerden yorumlar var, onlara bakabilirsiniz.

1 Beğeni

Benim çok beğendiğim bir seridir. Tavsiye ederim.

2 Beğeni

Dune (Graphic Novel). Band 1 elinde olan varsa bir kaç fotograf paylaşabilir mi? Birine hediye etmeyi düşünüyorum da.

Bir Kuzey Macerası - Jack London - Koridor Yayınları - Çev: Alev Bulut

9 Beğeni

Alice harikalar diyarında-everest yayınları elinde olan varsa içinin fotoğrafını atabilir mi

7 Beğeni

Çok teşekkürler,kağıdı biraz inceymiş ama çizimler açıklamaları güzel merak ediyordum tekrar teşekkürler.

1 Beğeni

Rica ederim. Çok anlamıyorum ama kağıt ince olmasına rağmen kaliteli. Normal saman kağıt gibi değil.

1 Beğeni

Evet kaliteli duruyor,çizimleri de küçükken annemin bana okuduğu kitabınki gibi o yüzden bi içim ısındı.Teşekkürler tekrardan :blush:

1 Beğeni

Elinde Ayhan Geçgin’in Son Adım kitabı olan var mıdır? 64, 65 ve 66. sayfaları atabilirse çok memnun olurum. Yeni sipariş vermiştim ve o sayfalarda boşluk var.

Kitabı sevenlerin kitaplığında mutlaka olması gereken çok güzel bir baskı bu, şömizli cildiyle, ilginç anekdotlarıyla… Keşke sevdiğimiz diğer klasiklerle ilgili olarak da böyle özenli çalışmalar yapılsa.

1 Beğeni

YKY utansın. Yurtdışında ne güzel baskılar çıkıyor. YKY de yayın haklarını elinde bulundurup ciltli baskı bile yapmıyor.

2 Beğeni

Laputa Kitap hakkında düşünceleriniz nedir ya da okuduğunuz kitabı var mıdır? Kitapları hoşuma gitti ama birkaç yerde çevirilerinin google translate ile çevrilmiş gibi olduğunu duydum.

Laputa tarafından yayınlanan bir kaç kitabı okudum. Küçük karanlık kitaplar zaten oldukça kısa ve fontlar büyük, yeni öğrenmeyi öğrenen öğrencilere alıştırma kitabı gibi… Kısa oldukları için çeviriler hakkında detaylı fikir edinmek mümkün değil ama gözüme çarpan ciddi hatalar olmadı. Aynısını kitaplık serisi için de söyleyebilirim.

Disney Kitabı içeriği burada da dursun.

3 Beğeni

Teşekkürler. İçeriği beğendim, almayı düşünüyorum uygun bir zamanda.

1 Beğeni

@Ozgur 3üz elime ulaştı. İlk 10 sayfa yazısız olduğu için devamından birkaç sayfa çektim.

6 Beğeni

Güzel düşünülmüş bir başlık olmuş takdire şayan bir durum… Esasında kitabın on yüzü ile beraber arka kısmındaki açıklama metni yeterli oluyor bazen ama en önemlisi içindekiler bölümüdür…