Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

7 Beğeni

Çok teşekkürler. Ben de alacağım sanırım.

1 Beğeni

Altın Kitaplar’ın bastığı Poirot Seçkisi Seti’ni alan olmadı mı? İnternette hiçbir bilgi bulamadım, cildini, kağıt kalitesini, çevirisini merak ediyorum.

BİTMEYEN SAVAŞ TROYA

BİNBİR OYUNLU ODYSSEUS (Ciltli)

BİZ, BİZİM HİKÂYEMİZ (Ciltli)

7 Beğeni

image
1216 sayfa olduğu için içeriğini değil de baskı kalitesini merak ediyorum. Okurken elimde dağılır mı? Yoksa bir sıkıntı çıkmadan rahat rahat okuyabilir miyim?

1 Beğeni

Bende siyah karton kapak ve ciltli baskıları var.

Okurken siyah karton kapak baskıda hafiften bir açılma oldu ama tamiri kolaydı. Ciltli baskıda ise bir sorun olmadı.

İndirimli fiyatları üzerinden ciltli ve karton kapak arasında 12 TL fark var, ben olsam ciltli baskıyı alırdım.

Yine 1216 sayfa olan siyah karton kapak 2015 baskısını hiç sıkıntı olmadan okumuştum sırtta herhangi bir sorun olmamıştı.

Yunus Emre Divanı - Ötüken Neşriyat- Hazırlayan: N. Ziya Bakırcıoğlu

IMG_20210414_141142|690x318

!

@edi_Cag

Ayrıca eklemeden geçmeyeyim Yunus Emre Divanı için İş Kültür baskısı Abdülbaki hocanın hazırladığı kitap da tercih edilebilir. O baskı ile bunun arasındaki en bariz fark Abdülbaki hoca şiirleri “gruplamış” ve bu baskıda “Hakkında yazılanlardan seçmeler” diye bir bölüm var.

Son olarak şunu da yazmadan geçmeyeyim Yunus Emre’nin yaşamı hakkında pek bilgi bulunmadığı için yaşam öyküsü biraz onun hakkında yazanların dünya görüşlerine paralel oluyor.

8 Beğeni

Teşekkürler paylaşım için. Benim de arada kaldığım mesele buydu. İş Bankası ile Ötüken arasında kaldım. :slight_smile: İçerikleri hemen hemen aynı gibi. Fiyatı ve ciltli olması nedeniyle ben de Ötüken tercih edeceğim galiba.

1 Beğeni
4 Beğeni

Nişanyan Sözlük Çağdaş Türkçenin Etimolojisi - Sevan Nişanyan

6 Beğeni

İthaki Yayınları Karanlık Kitaplık Serisinden herhangi bir kitaptan birkaç sayfa paylaşabilir misiniz? Okurken göz yorduğuna dair birkaç yorum gördüm de almadan kendim karar vermek istiyorum.

Henry James - Yürek Burgusu

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Bana normal geldi. :face_with_monocle:

BK kitaplarından biraz daha küçük. Sayfa sayısı yüksek olan kitaplarda gözleri yoruyormuş. Ben Yüce Tanrı Pan ve Yürek Burgusu’nu okudum, sıkıntı çekmedim.

1 Beğeni

Gantz mangasını okuyan arkadaşlarım, içeriği nasıldır acaba? Mangada +18 ibaresi var yetişkinlere yönelik bir manga mı yoksa şiddet temalı olduğu için mi öyle bir ibare konulmuş ? Ben çocuksu mangaları sevemiyorum daha çok yetişkin insanlara hitap ediyorsa başlamak istiyorum bu arada okuyanlar beğendi mi merak ettim internette araştırdığımda pek okuyayının olmadığını gördüm.

1 Beğeni

Içerisinde bolca şiddet olduğunu hatırlıyorum. Kan gövdeyi götürüyor tabiri tam yakışır. Son cildinde cinsel içerik gereksiz bir şekilde giriyor. Zaten son cilde kadar güzel bi manga. Ilk ciltleri okumaktan büyük keyif aldım ama sonunda olayların bağlanışını pek beğenmedim. Bi şans verebilirsiniz. Belki sonu sizin hoşunuza gider.

2 Beğeni

Çok teşekkürler. :blush::blush::blush:

Şiddet (gore) yüzünden var o ibare, paso kol bacak kopuyor. Cinsellik hiç hatırlamıyorum ama 12 13 sene önce okudum, belki sonradan eklemişlerdir. Ama temelde +18, gory olmasından ötürü.

Cinsellik çok var. Baya var.

@yelz okuyun. Güzeldir.

@yelz Türkiye’de basılmakta olan Ajin var. Onu okuyabilirsiniz. Cinsellik yoktur. Harika bir hikayesi vardır.

Ben çizgi roman okumuyorum, kusura bakmayın. Tek ciltlik manga da olmuyor genelde. “Güngezgini” isimli bir çizgi roman duymuştum tek ciltlik. Çok seviyorlar. Bakabilirsiniz.