Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

Teşekkürler herkese @Gok_Smr , @isos81 .Peki önerebileceğiniz tek ciltlik manga ya da çizgi roman var mı acaba?

1 Beğeni

Ben hep İngilizce okudum, o yüzden Türkçe neler var bilmiyorum ama sanırım One Piece vardı Türkçe olarak, OP öneririm. :slight_smile: Gerçi o da tek cilt değil, devasa bir seri.

Aslında forumda hangi mangadan başlamalıyım gibi bir konu vardı sanki. Uzmanları daha iyi yanıtlar, ben bayağı uzun zamandır okumuyorum manga.

1 Beğeni

Ben de Türkler dışındaki çizgi romana çok aşina değilim. Ama İncal’ın direk peşine düştüm. Bir de Leon ilginç görünüyor.
Incal

Genellikle manga olarak uzun serileri okudum. Tek cilt olanlar hakkında pek bilgim olmadığı için öneri veremiyorum. :frowning: Son zamanlarda da webtoon okuyorum zaten.

Osman Cavcı’nın Köpeköldüren kitabını okuyan ya da elinde bulunduran var mı?

En son “Senin Adın” mangasını okudum tek cilt olarak. Çok naif bir hikayesi vardı. Bir de henüz okumadım ama aynı yazarın Seninle Bir İklim isimli serisini de basıyor Gerekli Şeyler. 3 cilt ama son cildi henüz çıkarmadı. Çizimleri Senin Adın’dan daha güzel bence.

Çizgi roman olarak YKY’den çıkan “İşgal Günlerinde Aşk” çok güzeldi. Bir de Alfa’nın “Airborne 44” ciltlerinin ilkini okuyorum. Çizimleri ve olay akışı çok güzel. İkisi de savaş zamanını konu alan eserler.

1 Beğeni

Hepsini not aldım teşekkürler.

1 Beğeni

Çizgi roman olarak Güngezgini, Watchmen, V for Vendetta, From Hell ve Kaybolan O Günler’i öneririm.

2 Beğeni

Teşekkürler :blush: Onlara dün bakmıştım ama hemen tükeniyorlar galiba çoğunu bulamadım.Amazonda güngezgini ni gördüm ama o da indirimsizdi 70 tl.:no_mouth:

1 Beğeni
7 Beğeni

Grimm Masalları, Yapı Kredi Yayınları’ndan birkaç görsel paylaşabilecek var mı ? Çizimleri ve sayfa kalitesini merak ediyorum. Son olarak Yapı Kredi Yay. baskısı sansürsüzdü değil mi ?

Arkadaşlar aşağidaki kitaba sahip olanlardan içindekiler kısmini paylaşabilecek olan varmı acaba?

1 Beğeni

Eski Çağ’da Yakındoğu Cilt 1 - Amelie Kuhrt

Eski Çağ’da Yakındoğu Cilt 2 - Amelie Kuhrt

8 Beğeni

Teşekkurederim. Medeniyet medeniyet anlatılan antik dönem kitabı arayışım vardı. Araştırmalarım sırasında bu kitaba rastladım. Sanırim bu kitabın ikinci cildide var. Sizde mevcut ise onu da paylaşırsanız çok sevinirim.

Teşekkürederim tekrar.:blush:

1 Beğeni

Yukarıda olan mesaja ikinci kitabın içindekiler sayfasını da ekledim.

1 Beğeni

Kitabı okudunuz mu? önerirmisiniz?

Kitabı henüz okumadım, bu tarz kitaplara biraz uzun zaman ayırmak gerekiyor diye başlayamadım kitaba.

1 Beğeni

Icinden foto atar mısın? Bende büyük boy baskılar var. Küçükleriyle degisiyorlarsa en azından standart olsun diye hepsini göndereyim :grimacing:

Şu anda sadece eski ve küçük puntolu Kralların Yolu ve Kuşatma’nın 3. Baskılarını değiştiriyoruz. Şeklinde mail attılar bana. Bende de 3. baskı Kralların Yolu vardı o kitabı kendilerine gönderdim ve en bastıkları 2 parçaya ayrılmış halinden geldi.

1 Beğeni

@alper hocamda da maşallah yok yok :slight_smile: Hangi kitabı desek şak diye resimleri ekleyiveriyor. Valla bravo. Kitap benim de ilgimi çekti. Basımı varsa alacağım.

7 Beğeni