Elinde Alfa Suç Kitabı olan biri içindekiler kısmını ve rastgele bir kaç sayfayı atabilir mi?
@Kitapdeposuu “son aldığınız kitaplar” başlığında bugün kitabı aldığını paylaşmış. Kendisini etiketleyelim.
Merhaba, elinde olan varsa bu serinin içindeki öyküleri paylaşabilir mi? Bende Köpeğiyle Dolaşan Kadın var da aynı öyküler mi emin olamadım.
Yordam yayınları - Çehov Seçme Öyküler - 4 Kitap Takım .
Bazı kitapların ilk saylarına GoogleBooks ile ulaşılabiliyor. Bu sayfaları da Google Books’dan aldım.
Seçme Öyküler Cilt 1: Kent Hikayeleri
Seçme Öyküler 2 / Taşra Hikayeleri
Seçme Öyküler 3: Kısa Hikayeler
Seçme Öyküler 4: Uzun Hikayeler
Teşekkür ederim. Oradan da iç sayfalara bakıldığını bilmiyordum.
Benim değil o yahu, Instagram’da bir sayfada gördüm:)
https://www.instagram.com/p/COGiGRmH2KN/?igshid=ciy76bywdna9
Amazon sayfasında bunlar var ama ek olarak;
Hevesli hevesli anlatınca kitabın sana ait olduğunu düşünmüştüm. Umarım bir gün senin de olur.
Ciltli kitaplara ayrı bir düşkünlüğüm var. Bu baskıyı gördükten sonra bendeki baskı çok kötü geldi gözüme. Biz böyle baskıları ne zaman görürüz acaba…
Öpüp başıma koyasım geldi.
Brodeck raporu’da güzeldir bir bak bence
Birinci kitabı tükenmiş maalesef 3-4 siteye baktım ama yok…
Çizgi roman dükkanlarinda olabilir
Robert Jakcson Bennett’in Merdivenler Kenti kitabının ilk sayfasını paylaşabilecek olan varsa çok sevinirim.
Sadece metine bakacaksanız kitapyurdu’nda ilk sayfalar mevcut.
Aynen, sadece metin. Teşekkürler.
Alfa yayınları ‘‘Astronomi Kitabı’’ içeriğinden birkaç görsel paylaşabilecek olan var mı?
@Artorias Aurora’nın Dönüşü’nden resim istemiştin, buyursunlar efendim. Kitabı inceledim Illuminae Dosyaları gibi değil. Sadece kısım sonu ve bölüm başı gibi bir kaç sayfada fark var. Diğer sayfalar düz kitap sayfası ve kitabın boyu da küçük. Ben Illuminae’ler gibi büyük boy zannediyordum, bu boy bir kitap ile ilk defa karşılaşıyorum galiba
standarttan minicik yüksek.
Baskı kalitesi iyi gibi. Umarım içeriği de en az baskı kalitesi kadar iyidir. keyifli okumalar dilerim.
Grimm Masalları’nın Artemis bakısı olan varsa elinde resim atabilir mi?