Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

Grimm Masalları - Artemis Yayınları

4 Beğeni

Elinde Alfa Yayınları’nın Buzlar Arasında Bir Kış ve İş Bankası Kültür Yayınları’nın kitabı olan varsa içindeki bölümlerin adlarını öğrenebilir miyim? İkisini de gerekiyor.

İş Bankası Kültür Yayınları

2 Beğeni

Peyami Safa’nın Tılsımlı Bir Kadın öyküsünün ilk sayfasını atabilir misiniz?

Yanlış anlaşılmasın sözlerim ama burada kitapçıdan kitap almanın ne kadar avantajlı ve keyif verici olduğunu söylemeliyim. Gidiyorsunuz ve almak istediğiniz kitabı elinize alıyorsunuz, sayfalarını çeviriyorsunuz, kağıdın ve mürekkebin kokusunu alıyorsunuz, yazının fontunun gözünüze uygun olup olmadığını kontrol ediyorsunuz. Sanırım bunlar zaman içerisinde kaybolup gidecek.

3 Beğeni

Söylediklerinize katılıyorum ben de kitapçı gezmeyi seviyorum, kitapları karıştırmayı, almayı düşündüğüm kitapları incelemeyi. Hatta bu yüzden üniversitede ve sonrasında kitapçılarda çalıştım. Kendi mesleğim dahil çalışmaktan en çok zevk aldığım yerdir kitapçılar.
Çoğu insan artık kitapçılara, kitabı incelerkenki en arka sayfasında yazan etiket yüzünden hiç gitmez oldu.
Malum, fiyatlar…

3 Beğeni

Ben de aynı düşüncedeyim, onun için istememiştim :sweat_smile:. Osmanlıca metin ile karşılaştıracağım.

1 Beğeni

Elinde Yıldız Tozu resimli edisyon olan birisi birkaç sayfasını atabilir mi?

1 Beğeni

İthaki Yayınları - Jupiter’in Mirası 1. cilt ön okuma

https://drive.google.com/file/d/1fwLRLvHAthlgJ8EPbhmFOilqZUP7njFD/view

1 Beğeni

9 Beğeni

Teşekkür ederim. (20karakter)

1 Beğeni

@nilherself isteğiniz üzere buraya birkaç fotoğraf bırakıyorum. Tekrar isterseniz yine seve seve paylaşırım:)

7 Beğeni

Çok teşekkürler güle güle okuyun, güzel detaylı bir şeye benziyor.

1 Beğeni

Okuyan var mı bilmiyorum ama Say Yayınlarının A’dan Z’ye serisi ile “Herkes için 101” serisindeki kitaplar arasındaki içeri farkı nedir? Örneğin, “A’dan Z’ye Felsefe” ile “Felsefe 101” ikisininde yorumlarda başlangıç kitabı yazıyor 101 serisinden okuyan biri için “A’dan Z’ye Felsefe” kitabı gereksiz kaçar mı?

Felsefeye başlamak isterseniz Bertrand Russell’ın felsefe tarihi ve Ahmet Arslan’ın 5 ciltlik serisini öneririm.

1 Beğeni

Bilim, Felsefe ve Sanat alanın da önümüzdeki ay alacağım kitapları belirlemeye çalışıyorum da

Felsefe için @Salamander in önerdiği Batı Felsefesi Tarihi iyi duruyor.
Bilim için bu kitabı düşünüyorum, kitaba sahip olan varsa içindekiler kısmını paylaşırsa sevinirim ;

9786051719719

Sanat Tarihi ile ilgili henüz "başlangıç kitabı "bulamadım, önerilere açığım

Alfa Yayınlarından “Dünya Sanat Tarihi” güzel bir kaynak, bunun yanında İş Bankasının 500 görsel serisinden spesifik kişiler seçebilirsiniz. Sanat 101 gibi kitaplar benim nezdimde pek dolu olmayan satış amaçlı çevirilen kitaplar. Eğer gerçekten meraklı iseniz çapraz okuma yapabilirsiniz.

1 Beğeni

Marmara Çizgi’nin yakın zamanda bastığı Monster’ın ilk cildinden birkaç görsel paylaşabilecek bir forumdaş var mıdır? Şimdiden sağolun :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

@Arcade 'in “son aldığınız kitaplar” başlığında paylaştığı alışverinde vardı bu cilt. Kendisini etiketleyeyim, belki yardımcı olur.

2 Beğeni

14 Beğeni