Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

Hayal Bile Edemeyeceğiniz Varlıklar Kitabı

10 Beğeni

@emree, kitabı Amazon’dan 38 liraya aldım. Avrupa’daki terk edilmiş yerleri araştırırken karşıma çıktı. Fotoğraf ağırlıklı bir kitap.

Rastgele çektiğim sayfalar;

6 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Çok uyguna çok güzel bir kitap almışsınız. Hem Fransa’ya hem de terk edilen yerlere ilgisi olan biri olarak umarım ben de yakalayabilirim o indirimi :slight_smile:

1 Beğeni

Kuantum Ansiklopedik Sözlük - John Gribbin - Alfa Yayınları @Gok_Smr

9 Beğeni

Çok teşekkürler. İyi bir indirim yakalarsam ben de bu kitabı edinmeyi düşünüyorum.

1 Beğeni

BKM kitapta ciltsizi yarı fiyatına:

1 Beğeni

Biliyorum, biliyorum. Ama %50 az! :laughing: Şaka bir yana önceliğimde başka kitaplar var. Öncelik sırası oluşturmazsam iş çığrından çıkıyor. Zaten Philip K. Dick ve birkaç popüler bilim kitabı almıştım yakın zamanda.

İşler çığırından çıkmadan kontrol altında tutabiliyorsanız ne mutlu. Bende çoktan çıktı :smile: Bu arada %50 azsa; Papara 100 ₺’ye 15 ₺ geri ödeme veriyor birde yanına bir indirim kodu eklerseniz üçte bir fiyatına almanız mümkün bu oranlarla :slight_smile:

1 Beğeni

Aaaa ne güzel kitapmış bu böyle. :heart_eyes: İleride fırsatım olursa almak isterim. Teşekkürler paylaştığınız için.

Hey, hey hey!! Ama buna oyunbozanlık derler! :laughing: Zaten kendimi durdurmaya çalışıyorum “okumadığın kitapların var, yeni aldığın kitaplar daha teslim edilmedi, %50 indirim az(!).” diye. Ama hayat beklenmedik, trafımızdaki herhangibiri bizi yolumuzdan saptırabilir. Bu arada Papara’ya nasıl üye olunuyor? :thinking:

Uygulamayı direkt olarak indirebilirsiniz. Sonrasında kart istemeniz gerekebilir belki(Tam hatırlamıyorum süreci). Çok fazla süre almıyor yanlış hatırlamıyorsam. Aynı zamanda YouTube , Netflix , Spotify da anında geri ödeme var yarı yarıya(veya bu uygulamalardaki paketiniz yüksekse biraz daha az). Ben farkettiğimden beri BKM deki indirimleri takip ediyordum. Hemen her ay İthaki %50 oluyordu sitede yakın zamanda. Sonra en son çıkanları sepete ekle, ardından indirim kodunu uygula, üstüne Papara; al sana üçte birine son model İsaac Asimov veya BKK :laughing: Biraz kurcalayın uygulamayı rahatça çözersiniz. Yani kısaca tavsiye ederim.

2 Beğeni

Merhaba arkadaşlar Manchalı Yaratıcı Asilzade - Don Quijote (Ciltli) alfa yayınlarından çıkan kitap ve kullanılan kağıt hakkında bilgi verebilir misiniz ? Yky mi yoksa bu kitabı mı tavsiye edersiniz ?

Çeviri konusunda fikrim yok.

Kağıt kaliteleri hemen hemen aynı. İvory - şamua denilen kağıtlardan. Kullanılan kağıtlarda gramaj farkı yok gibi. YKY baskısı kutulu iki cilt karton kapak. ALFA baskısı tek cilt sıvama sert kapak.

Alfa baskısı resimli, YKY baskıda resimler yok.

YKY: 21. baskı Ağustos 2016

ALFA: 1. baskı Ekim 2021

Alfa baskısı

YKY baskısı

Alfa baskıda şuna benzer çizimlerde var. YKY 'de yok…

6 Beğeni

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler Alper bey

2 Beğeni

Naçizane bir tavsiyem var. Kitabın YKY çevirisi Roza Hakmen tarafından yapıldı. Belki de ülkemizin yetiştirdiği en önemli iki üç çevirmenden biri kendisi. Alfa çevirmenini bilmiyorum, haksızlık yapmayayım ama eğer Roza Hakmen bir kitap çevirilmişse, o kitabın tekrar çevirilmesine gerek olmadığına inanıyorum.

1 Beğeni

Çok haklısınız bence de zaten en önemlisi çevirmendir ama bir yandan diğer kitapta da illüstrasyonların olması güzel bir şey. Kararsız kaldığım durumlarda genellikle ikisini tercih ederim yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler

merhaba arkadaşlar masal irmaklarinin okyanusu kitabı elinde olan varsa içirigin bir kaç sayfa paylaşa bilirmi rica etsem

Hayali Yerler Sözlüğü kitabından biraz içerik paylaşabilir misiniz? İçindekiler kısmını ve başlıkları hangi detayda işlediklerini merak ediyorum. Bilgilerin kaynakları neye dayanıyor, sadece kitap alıntıları mı yoksa yorumlar da var mı?

1 Beğeni

Alberto Manguel, Gianni Guadalupi - Hayali Yerler Sözlüğü - YKY

İçindekiler sayfası ile birlikte Dizin ve en bilinen yerlerden örnekleri çektim.

11 Beğeni

@miman Avrupa ve Tarihsiz Halklar kitabının İçindekiler sayfasındaki konu başlıkları listesi ile bir kaç örnek sayfa alabilir miyim?
Bir de “Fikirler Tarihi” ciltli sanırım. Hangi siteden uygun buldunuz?

2 Beğeni