Birkaç sayfa ekledim. İki kitabı da Kidega %50 indirimden aldım. YKY hala %50 indirimde sanırım.
Çok teşekkür ederim.
Fikirler Tarihi için Kidega’ya baktım ama sanırım ciltli edisyonun stoğu bitmiş. Şu an sadece ciltsiz olarak var.
Bence orda bir hata var.Sadece ciltli olarak basıldı diye biliyorum. Ve benim aldığım fiyat da şu an sitede ciltsiz görünen fiyat.
Yeni baskı yapmadıysalar kitap ciltli ve Kaan Ökten hoca temel kitaplar olarak “Fikirler Tarihi” ile birlikte Alfa’nın bastığı “Dünya Felsefe Tarihinin Oluşumu” kitabını da öneriyor.
Açıkcası emin olamadım, Kidega ciltsiz diye not düşmüş. Şansımı deneyip alayım en iyisi.
Emin olmak istiyorsan şöyle de yapabilirsin.
Hesaba giriş yap. Hesap sekmesinde “bize sorun” diye bir yer var, oradan MT’ye sorduğunda MT kitaplar hakkında bilgi alıp cevap veriyor.
Kidega yoğunluktan kafayı yemiş vaziyette şu an. Şöyle ki tamamı temin edilen kitaplarımın kargoya verilmesi için bile temin edildikten 5 gün sonra ben ararsam kargolatabiliyorum. Bu aralar pek sağlıklı cevap vereceklerini de pek sanmıyorum.
Evet öyle maalesef, benim de 27’si siparişim bekliyor. Kitaplar ayın 2’sinde çıkacak kitaplardı. Kidega dün hepsinin teminini yaptı, bugün verirler herhalde kargoya diye umuyorum.
Ne zaman bir kitabı çok beklesem, siparişin gelmesi o kadar uzuyor.
Benim şu an temini tamamlanan 3 kitabım 3 gündür bekliyor. Henüz hareket yok.
Tekinsiz Kadınlar kitabına ilişkin birkaç fotoğraf görme şansımız var mıdır? Kitabı okuyanlardan da öykülere dair biraz yorum alabilirsek fena olmaz açıkçası.
Kitabı okumaya başladım aslında ama ilk iki öykü dışındakileri okumaya henüz zaman bulamadım.
Şu başlıkta 1-2 paylaşım var.
https://forum.kayiprihtim.com/t/george-r-r-martinin-editorlugunu-ustlendigi-oyku-antolojisi-tekinsiz-kadinlar-raflarda/42913
Teşekkür ederim, inceleyeyim. Kitaba yönelik Goodreads yorumlarını pek olumlu göremediğim için inceleme arayışına girdim biraz. Malum, kitabın fiyatı da bir hayli yüksek.
Keyif verici maddelerin tarihi kitabının sayfaları sizde de beyaz mı?
Evet. Hayat serisindeki sanırım tüm kitapları beyaz kağıda basılmış.
Buyrun benim (: Kitabın baskısı ve içeriği gayet tatmin edici. Ancak kitabın üstünde ve sağ kısmında bir boşluk var, L şeklinde bir karton parçası ile kapatılabiliyor ama yine de görüntü kirliliği oluşturuyor bence. Kitap sırtı yazısı olmaması da bir eksiklik olarak sayılabilir. Kitabı henüz okumadım, sadece göz gezdirdim.
Ne güzel kitapmış .
Çok teşekkürler @mutereddit. Ben de foruma sorduktan sonra dayanamayıp sipariş verdim hazır Dergah %50 indirime girmişken kidega’da. Şimdi siz de bunları paylaşınca heyecanım ve beklentim katlandı.
Yeni evimize taşınmamızın üzerinden 2 yıl geçtikten sonra artık fiyatların uçmasına dayanamayıp parça parça kitaplık almaya başladık. Bu sebeple karton kutular içindeki kitaplarımı çıkartıyorum tasnif ediyorum, bazılarını kitaplığa diziyorum. Ara ara ise bu konuda kendi beğendiğim gözüme hoş gelen kitapları paylaşmak istiyorum.
İlk kitap, üzerindeki deri cildi olsun baskısı olsun, içeriği olsun hazine niteliğinde bir kitap.
Hunların, Türklerin, Moğolların ve Daha Sair Batı Tatarlarının Tarih-i Umumisi - Joseph De Guignes