Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

Tarih olanı bir tık daha spesifik sayılacak konuları yüzeysel şekilde anlatmış. Okurken ilginç bulduğum anekdotlar vardı diye hatırlıyorum. İçinden çoğu bilgiyi ben unuttum doğrusu. :d

1 Beğeni

Terry Pratchett ustanın, Büyünün Rengi ve Fantastik Işık romanlarının, çizgiroman uyarlaması. @Kitsune rica etmişti hem o hem de meraklıları için paylaşıyorum.
Cilt baskı kağıt kalitesi çok iyi. Uyarlama da başarılı duruyor, çizimler yoruma açık :grin:

13 Beğeni

@Queequeg

Türkiye’nin 1950’li Yılları - İletişim Yayınları

Türkiye’nin 1960’li Yılları - İletişim Yayınları

Türkiye’nin 1970’li Yılları - İletişim Yayınları

9 Beğeni

Teşekkür ederim. 123

1 Beğeni

@Pennywise buyrun buraya atıyorum. İçeriğini merak edenler için de paylaşmış olayım. :slightly_smiling_face:
Mısır Mitolojisi / Geraldine Pinch - Say Yayınları

Özet

2 Beğeni

Teşekkür ederim beklentimi karşılıyor. Sipariş verebilirim artık.

1 Beğeni

@Blackheart
İçinde çizim, görsel vs yok.

6 Beğeni

Teşekkür ederim @Gelu, zahmet verdim.

2 Beğeni

Eğer merak eden varsa Emrah Safa Gürkan’ın Fransız Devrimi eserinden. Ben merak ediyordum bol görselli bir içeriğe sahipmiş.

7 Beğeni

Satın Aldığınız Yeni Kitaplar - limon_supernova tarafından #8010 Mayıs ayında bu versiyonu almıştım. Beklentimi sonuna dek karşıladı. keşke o zaman Silmarillion’u da alsaymışım diyorum şimdi, kızıl kapağı olandan. Uçtu gitti fiyatlar.

@celtica’ya indirim haberini verdiği için teşekkür ederim. Sayesinde çok iyi bir fiyata alabildim. İçeriği konu açısından beklediğimden daha iyi geldi. Tabii yüzeysel olduğu ortada ama All About History dergisi gibi çeşitli grafikler, kronolojiler kullanılarak anlatılması hoşuma gitti. Belki klasik indirimli hali (120 TL) kadar etmez, hele etiket fiyatı (200 TL) hiç etmez ama 44 TL fazlasıyla uygun bir fiyat. Kaçırmadığıma sevindim.
@matma kampanya başlığında içeriğini sorduğunuz için sizi de etiketleyeyim dedim. Az çok fikir sahibi olursunuz.

9 Beğeni

@emree Fotoğrafları fazla iyi çekemedim kitap ışıkta çok parlıyor fotoğraf çekmeye çalışırken ama umarım az çok kitap hakkında fikir verir:

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Müthiş kitapmış umarım uygun bir fiyata da düşer de alabilirim. Size iyi okumalar.

Fiyatlar uçtu gitti maalesef ve çok teşekkürler. :slight_smile:

Yoksa Korktun Mu Darth Vader? içeriğinden
@limon_supernova

çocuk kitabı tabi ki :slight_smile:
Bunun bir de Chewbacca’lı olanı var ama o stokta yoktu.

7 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Bağlı olduğum meslek örgütü maliyetlerden dolayı bu sene ajanda basmamaya karar verdi. Ben de kendime ajanda bakıyordum. Acaba bu ajandayı almış biri varsa iç sayfalardan görsel yükleyebilir mi?

4 Beğeni

Kitabın ismini hatırlamıyorum ama Alfa Yayınlaeı’ndan çıkmıştı. Kapağında İbrahim peygamber koç keserkenki sahne vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kitabın ismini bilen ve elinde olan varsa içeriğini paylaşablir mi acaba?

Rene Girard kitapları olması lazım. Kitaplıkta bulamıyorum arkalara bir yere düştü heralde. Elinde olan başka bir arkadaş paylaşabilir.

2 Beğeni

Beğendiğiniz Kitap Kapakları - effect tarafından #35 Kitaplar yanımda yok ama kapağını önceden paylaşmıştım.