Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

Çok teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

Rica ederim. Özellikle istediğiniz bir kısım varsa orayı da atabilirim.

1 Beğeni

Mitolojinin Teşekküllü bölümünün girişini atabilirseniz harika olur. Kitabı bulamayacağım muhtemelen ama en azından kütüphaneden okurum o kısım düşündüğüm gibiyse :blush:

1 Beğeni

Önceki mesaja ekledim derli toplu olması için. Umarım tekrar baskısı yapılır.

1 Beğeni

@toz Bu başlıkta paylaştım :blush:

8 Beğeni

Teşekkür ederim. :tada:

2 Beğeni

Şu kitaptan görsel atabilecek olan var mı ?

9786051713977_17043

1 Beğeni

2 Beğeni

Teşekkürler ( 20 karakter )

2 Beğeni

@Rwenzori Çok özür dilerim, aklımdan tamamen çıkmış. Atacağım resimler birkaç bölüm başlığı ve o bölüm başlıklarına ait örnek sayfalar içeriyor.

Susan Woodford - Resimlere Bakmak (Çeviri: Deniz Öztok)

Başlangıç için yeterli gibi. İlgili forumdaşlara da duyurulur.

10 Beğeni

Çok teşekkür ederim hocam, çok faydalı oldu.

2 Beğeni

Rica ederim, her zaman.

1 Beğeni

Kinyas ve Kayra kitabını hep okumak istedim ama bir türlü kısmet olmadı. Okuyan arkadaşlar varsa kitap hakkında yorumlarını alabilir miyim ?

Örnek görsel atabilecek olan var mı ?

SAVE_20200711_191806
SAVE_20200711_191813

Kızıl isyan serisi nasıl? Ben genç yetişkin diye bildiğimden uzak duruyordum lakin bir kaç fanart gördüm hoşuma gitti. Hepte ucuza görür almazdım bilgilendirebilir misiniz acep? :thinking:

Gayet beğenmiştim ben. Bir çırpıta okunan bir seri olmuştu benim için. (ilk 3 kitap) Tavsiye ederim.

1 Beğeni

Peki hatırladığım çok ucuza satılma kısmı doğru mu? Kitapyurdunda 30 tlye satılıyordu diye hatırlıyorum dönem dönem.

Satış kısmını bilmiyorum. Zebramo’dan bütün seriyi 45tl ye almıştım.

1 Beğeni

Zaman Çarkı-Dünyanın Gözü’nden herhangi bir sayfa atabilir misiniz arkadaşlar?Yeni beyaz baskı olmasın ama.Puntoya bakmak istiyorum.:slight_smile:

1 Beğeni

Ciltli olan.

1 Beğeni