Geçenlerde biri- birileri bu kitabı kullanarak acayip işler yaptı. ![]()
5 yılda iki baskı yapan kitaba 3. baskıyı yaptırdılar.
Şu tweet olması lazım… Olayları başlatan.
Adaş ortalıkta dönen söylenti çevirmenin Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları’yla ücret konusunda tekrar baskı başına anlaştığı yönünde bu hesap aracağıyla baskıyı tükettirip 3.baskıya gönderdiği söyleniyor.
O da olabilir.
Keşke böyle bir şeyi Tim Powers’e falan da yapan olsaydı.
Alfa falan diğer kitaplarını da çevirirdi.
Alper hocam, daha önce Oyungezer ve Düşler ve Kabuslar sitelerinde üyeliğiniz var mıydı?
Ne günlerdi, ortadünya, lostribrary, ankira forum, avaturk, düşler ve kabuslar, kan güncesi, fantastikedebiyat, star wars türkiye, pranga, fantasturk, yamuk canavar, xasiork… dilimin ucunda ama diğer siteler
Yok hocam, o sitelerde üyeliğim olmadı.
Bahsettiğim 2 sitede de pp’si sizinkine benzer biri vardı, ona benzettim. Teşekkürler.
Kaktüs Sanat kitaplarına %50 indirim yapmış. (Benim kitaplarıma da göz atabilirsiniz.
Yedi Mum Serisi’nin tanesi ₺80’e geliyor kampanya ile.)
Amazon gülümseten kasım fırsatları başlamış. https://www.amazon.com.tr/b/ref=TRBF25?_encoding=UTF8&node=213322928031
Ben birkaç güzel fırsat gördüm özellikle tarih temalı kitaplarda iyi bir indirim var gibi.
Ciltsiz ama belki ilgilenen olur.
Kitapyurdu sitesinde Falih Rıfkı Atay eserlerini basan Pozitif Yayınlarında çok güzel indirim var. Büyük eseri Çankaya ciltli özel baskı 358 Lira. Normalde 550 Lira civarında. İlgilenenlere yollayalım.
Zeytindağı (Ciltli-Özel Baskı) (Falih Rıfkı Atay) Fiyatı, Yorumları, Satın Al - Kitapyurdu.com
Donanımhaber forum üyelerine özel Amazon 600 | 200 kodu veriyorlar.
En az 1 aylık üye olma koşulu varmış.
Keşke Kayıp Rıhtım için de yapsalar böyle bir kampanya