4NPR-KAZBFJ-EJBGBK ben kullanmadım, kitaplarda geçerli değil. Başka kampanyalar ile birleşmiyor. Uğraşamayacağım. İsteyen kullansın.
İletişim 3 AL 2 ÖDE
Denedim ama bende yapamadım. Neden olmuyor acaba ![]()
Fiyatı 118.60
Kayıp Rıhtım Forum üyelerine özel olsa pek havalı olurdu(yönetime mesaj) ![]()
Merhaba;
BKM indirim kodu olan var mıdır? Eskiden %10 vardı ama şu an %5 i geçmiyor (:
Teşekkürler. Daha uygunu gelmez diyorum ve ben de alıyorum. Ek olarak Antik Yunan kitabı da benzer bir indirimde.
Antik Yunan’ı önceden almıştım. Etiket fiyatı 1400 lira bu kitapların, daha fazla ineceğini düşünmüyorum.
Etik olmayan yoldan daha uygun bir fiyata düşüyor. (Yeni hesap için verilen promosyon)
İsmi lazım olmayan birinin metodundan daha ucuz. ![]()
Roma, Yunan ve Mısır’ın siparişini verdim. Başka sitelerde 1000 TL’den aşağı değilmiş. Teşekkür ederim.
Antik üçlemenin stokları erimeye başladı. Etiket fiyatına göre 3 al 1 öde, indirimli fiyatlarda ise 3 al 2 öde kıvamında bir indirim mevcut. Teşekkürler haber için.
Teşekkürler. Bende aldım. Peşin fiyatına 3 taksit de vardı ![]()
Diğerlerini alsam da asıl istediğim antik yunanı alırken stoğu tükendiği için alamadım
Sizce indirimli fiyatından tekrar stoğa girer mi yoksa başka kampanya dönemlerini mi beklemek lazım?
Bende var satışa hazırlayacaktim. İstersen koyacağım kitap satış sayfasından alabilirsin. Bugün yarın satılık kitapları hazırlarım.