Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

4NPR-KAZBFJ-EJBGBK ben kullanmadım, kitaplarda geçerli değil. Başka kampanyalar ile birleşmiyor. Uğraşamayacağım. İsteyen kullansın.

İletişim 3 AL 2 ÖDE

https://x.com/iletisimyayin/status/1984548612077207592

Denedim ama bende yapamadım. Neden olmuyor acaba :frowning:

10 Beğeni

Fiyatı 118.60

1 Beğeni

3 Beğeni

Kayıp Rıhtım Forum üyelerine özel olsa pek havalı olurdu(yönetime mesaj) :wink:

Merhaba;

BKM indirim kodu olan var mıdır? Eskiden %10 vardı ama şu an %5 i geçmiyor (:

1 Beğeni

10 Beğeni

Seküler Çağ (Ciltli) %56,66 indirimli

3 Beğeni

Bu fiyatları görünce kaçırmadan aldım.

9 Beğeni

Teşekkürler. Daha uygunu gelmez diyorum ve ben de alıyorum. Ek olarak Antik Yunan kitabı da benzer bir indirimde.

2 Beğeni

Antik Yunan’ı önceden almıştım. Etiket fiyatı 1400 lira bu kitapların, daha fazla ineceğini düşünmüyorum.

3 Beğeni

Etik olmayan yoldan daha uygun bir fiyata düşüyor. (Yeni hesap için verilen promosyon)

1 Beğeni

İsmi lazım olmayan birinin metodundan daha ucuz. :sweat_smile:

1 Beğeni

Roma, Yunan ve Mısır’ın siparişini verdim. Başka sitelerde 1000 TL’den aşağı değilmiş. Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Antik üçlemenin stokları erimeye başladı. Etiket fiyatına göre 3 al 1 öde, indirimli fiyatlarda ise 3 al 2 öde kıvamında bir indirim mevcut. Teşekkürler haber için.

2 Beğeni

Teşekkürler. Bende aldım. Peşin fiyatına 3 taksit de vardı :slight_smile:

Diğerlerini alsam da asıl istediğim antik yunanı alırken stoğu tükendiği için alamadım :frowning: Sizce indirimli fiyatından tekrar stoğa girer mi yoksa başka kampanya dönemlerini mi beklemek lazım?

Bende var satışa hazırlayacaktim. İstersen koyacağım kitap satış sayfasından alabilirsin. Bugün yarın satılık kitapları hazırlarım.

1 Beğeni