Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Artık bazı başlıklara en az 1 senelik üyelerin yada belirli bir rozete sahip olanların görmesi lazım forumda adını sanını gizleyen Çakal Sahaflar var biz bu başlıklara indirime giren kitapları paylaşıyoruz görüp alıyorlar ve 100 liralık kitabı 500 liraya çakmaya çalışıyorlar.

3 Beğeni

Bu başlık trafik getirdiğinden yönetim önlem getirmez tahminim. Mesela haberler neden kilitli paylaşılıyor? Anlamış değilim.

1 Beğeni

Bu kitap hep böyle indirimde. Bir kaç yıl önce almıştım ben de. Gölün hanımı ile kral Arthur efsanesinin karışımı bir genç yetişkin romanı. Bana hitap etmemişti

1 Beğeni

BKM 3-4 ayda bir, 5000 Lira’ya 1000 Lira indirim kampanyası yapıyor. BKM’den kitap alacaklara duyurulur. Sepet yapıp beklenmeli diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Migros kampanya köşesi yapmış 94.90… İskender Pala ve Murat Menteş gibi yazarların kitapları da var

9 Beğeni

20 Beğeni

edu.tr mail adresi olan öğrencilere, Can yayınlarında 1000 TL’ye 500 TL indirim varmış.

13 Beğeni

Amazon fiyatı güncellemiş.

5 Beğeni

bkmkitap fiyatına getirmişler, güzel. Demek ki bildirimleri dikkate alıyorlar.

2 Beğeni

Şunu %50 indirim denk gelince almak gibi bir arzum var ama o denk gelmeden baskısı biter gibi bir korkum mevcut.

3 Beğeni

Geçen gün BKM’den daha ucuza alacaktım fakat geçmişte bir kaç kez bana hasarlı kitap gönderdikleri için Amazon’da indirime girmesini bekledim ve 1 saat kadar önce aldım.

2 Beğeni

Ben de yapıştırdım amazon’dan. 3-5 pahalı olsun temiz olsun.

2 Beğeni

BKM çok garip gerçekten. Belli bir dönem aralığında müthiş bir süreç yönetiyor sonra yokuş aşağı… Sanırım çalışan kişiler değişiyor :smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

Aslında ne zaman ne geleceği pek belli olmuyor galiba. Geçen mesela Trendyol üzerinden Pegasus Yayınevinden kutulu set aldım içindeki 1,2 kitap sapsarı lekeli, ezik hâlde geldi. Her an değişebiliyor durum

1 Beğeni

Bence iyi yapmışsınız Amazon’dan alarak.

Az önce baktım da BKM’den en son 5 yıl önce sipariş vermişim. Bugüne kadar defalarca da kullandım bu siteyi ve her seferinde farklı bir sorunla karşılaşınca bir daha uğramadım. Ucuz olsa da kullanılacak bir site değil benim için.

3 Beğeni

Yalnız seçeneklerimiz ne kadar azaldı farkında mısınız? Kidega gitti, Babil gitti, İlknokta gitti, Ucuzkitapal indirimleri bitti, D&R, İdefix ve Kitapyurdu hiçbir zaman öyle ekstrem indirimler yapmıyor zaten. Yakında Amazon’un insafına kalacağız böyle giderse.

16 Beğeni

Farkındayız😢 okuyucular olarak birilerinin insafıyla hayattayız ve her yerden darbe alıyoruz.

7 Beğeni

Geçen ben de bunu düşündüm. Kidega’nın yerini bir nebze Uzuzkitapal tutuyordu. Hem yüzde 50 indirimleri hem de kuponlarıyla iyi bir alternatifti. Stok yönünden sıkıntılı olsa da iş görüyordu.

6 Beğeni

Bir zamanların süperstarları…

6 Beğeni

Az önce denedim 800 tl altında kargo ücreti alıyor. Yüzde 20 ve 500 tl indirime ragmen 800 tl ye tamamlanınca indirim yüzde 50 yi geçemiyor.

1 Beğeni