5 kitabı toplam kaç liraya aldın
Sepette %50 indirim, 750 tl üstüne ek %10 daha oluyor sanırım. Bir de Hepsipara iadesi var.
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kitaplarda-sepette-50-indirim
Yanına da bir de İnsanlar alınabilir. Homonids’in devamı. Kaptım ben, teşekkürler.
Teşekkür ederim.Efsaneler -2 bir adet aldım sayenizde .
Teşekkür ederim, ben de aldım.
BKM’de şuan yalnızca %5lik kodlar mı var? Kapsamlı bir sepet yapsam indirim oranını yükseltecek bir kod yok mu acaba? Örneğin 5 bin ₺ tutarında bi sepet için.
Üstelik kuşe kağıt ![]()
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/6256411617/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
Dördüncü Kanat okuyan var mı? Nasıl bir seridir? Genç yetişkinse direkt pas geçeceğim. Liste fiyatı 800 papel ve şu an 275 papel.
Liste Fiyatı : 250 TL - İndirim Oranı %60,36
Liste Fiyatı : 150 TL - İndirim Oranı %65,55
Liste Fiyatı : 408 TL - İndirim Oranı %74,63
Liste Fiyatı : 200 TL - İndirim Oranı %75,50
Liste Fiyatı : 350 TL - İndirim Oranı %83,40
Liste Fiyatı : 300 TL - İndirim Oranı %88,12
Liste Fiyatı : 200 TL - İndirim Oranı %73,80
Ben okuyorum. Genç yetişkin, romantasy denilen cinsten. İlk kitap çok iyiydi. Ejderha temalı okuduğum kitaplar arasïnda en iyisi diyebilirim. İçinde aşk meşk var ama ejderha savaşları vs de gayet kitabı dolduruyor. İkinci kitabın ortalarındayim. Ben memnunum şuana kadar. Bu arada kitap +18 söylemeden geçmiyim ![]()
Ek : Burda bende bir düzeltme yapayım. Genç yetişkin dedim ancak içerdiğindeki bir kaç +18 sahneleri baz alırsak “yetişkin” e daha çok kayıyor ama o sahneleri çıkarırsanız altta nerdeyse tüm kitap boyunca giden ”teenage love story” bir hikaye de var. @Lorien_archers eğer kastettiğin buysa -ki ben öyle anlamıştım, seni zorlayabilir kitap.
Genç yetişkin değil direkt yetişkin bir kitap +18 sahneler ve romantiklik mevcut ama okuduğum en sağlam kurgulardan birine sahip. 3 kitap hem yurt dışında hem de Türkiye’de çıktı, hepsini okumuş biri olarak verilen puanı hak ettiğini düşünüyorum. Seri 5 kitap olacak. Ejderhaları ve dünyanın inşasını gayet iyi yapmış yazar sürekli bir ne olacak dedirtiyor insana. Okudukça daha farklı şeyler çıkıyor bence şans verilmeli.
Merhaba, Can yayınlarından iptal eden oldu mu hiç? Bu kampanya için alışveriş yaptım. Bende olan bir kitabı sonradan farkettim siparişi iptal ettim. Sistemleri biraz garip geldi bana güven vermedi niyeyse. Kargoya verilir mi acaba? Bir de açıköğretim okuyorum ondan faydalanıyım dedim kodu yeniden kullanabilir miyim acaba? İskenderiye dörtlüsü stokta gözüküyor sırf onlar için yoksa almayı düşünmüyordum.
Ben de birkaç kitabı sepete ekledim, ama thesupranormal’in dediği gibi, BKM’de kodlar hep %5 civarında görünüyor. Daha yüksek indirimli bir kod bulabilen var mı? Özellikle büyük sepetler için faydalı olur.