An itibariyle stok bitmiştir. 2 adet aldım. Birini iptal ettim(yanlış adres yüzünden). Önümüzdeki günlerde 1 adet stok düşer.
Sipariş eden varsa kitapları kargoya verildi mi acaba?
Perşembeyi bulabilir kargo 3-5 gün diyor temin için iptal falan etmezlerse tabi
Edeceklerini sanmıyorum. Belli ki Epsilon devamını basmayacak, elden çıksın diyorlar.
Büyük ihtimalle iptal ederler çünkü Eski stoğu bitmiş kitabı yeniden satışa açmışlar bu ilk baskıydı Bez ciltli olarak yayınlamıştı.Aynı kitap ciltli olarak farklı fiyata Kitapyurdunda 597 ₺ satılıyor.
Evet benim siparişim iptal edilmiş şu an baktım da
Evet benimde iptal oldu
Tamadres için güncel indirim kodu var mı?
KARAVANDAKİADAM10 kodunu bir deneyin.
Olmadı ya. Sağlık olsun.
Üye girişi yapıp denerseniz oluyor.
Bu zokayi ben daha önce yemiştim, zaman çarkı 4.cilt stoğu olmayan zamanlarda. Hey gidi.
Kalkıp bunun peşine tabi düşmem ama yaptıkları da etik değil. Amazon’un gözünü seveyim.
Haksız yere zaten ben de böyle bir şeyi kabul edemem ama hatanı farkına varıp erdem sunup göndermiyorsan da en azından sms ve maile bir açıklama yaz kardeşim. Kusura bakmayın, bu kadar zaman paranızı da tutup işlettik ama şu şu durumdan dolayı gönderemiyoruz diyip özür dileyin.
Siparişinizin para iadesi bankanıza yapılmıştır diyip kestirip atmak nedir.
Ben bu şekilde D&R’yi Tüketici Hakem Heyetine şikayet etmiştim. Suç kitabı vs. indirimdeydi, forumda paylaşılmıştı, kitabı gönderilen arkadaşlar vardı benimki iptal olmuştu. Şikayet sonrası bana Suç kitabını alacak kupon tanımlamışlardı. Gıcık olmuştum inadına şikayet etmiştim. ![]()
Bir gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Yabancı Dildeki Kitapların Kampanyaları - İndirim Fırsatları