Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

9 Beğeni

Ben neredeyse bunu alıyordum. @J.S’nin paylaşması iyi oldu. :joy:

4 Beğeni

@Erdo robotu neredeyse hackliyormuş :laughing:

Alın kitabı da etkinlik yapalım. @Arrakeen ile ben varız sadece etkinlikte :sweat_smile:

5 Beğeni

Dul kitabi yeniden stoklarda. Birde bu kitabin ciltlisi var mi acaba?

1 Beğeni

Bildiğim kadarıyla henüz ciltli versiyonu çıkmadı ama kırmızıkedi ciltli olarak yeni yeni çıkarmaya başladı, her an ciltlisi gelebilir, belli olmaz.

1 Beğeni

Cevabınız için teşekürler. Ben yinede aldım bu devirde 60 liraya sakız bile alınmaz

2 Beğeni

Ben Saramagoları zamanında hep ciltsiz topladım. Ciltli takıntısı yoksa kesinlikle kaçmaz, alınır.

1 Beğeni

Blackout (Karartma): Yarın Çok Geç Olacak 135 tl

2 Beğeni

Konusu çok güzel alsam mı acaba ya ? Çok kararsız kaldım :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Liste fiyatı 400 tl üzerinde

3 Beğeni

“Yarın alırım” diyerek bugün sabaha bırakmıştım. Keşke kitabın alt başlığına dikkat etseymişim. :disappointed_face:

4 Beğeni

Dün gece aldım paylaşım için teşekkürler puanı iyidi konusu güzeldi indirim büyüktü bu akşam teslim edildi sabah 4 katına çıkmış fiyat tekrar

3 Beğeni

BKM, Alfa PKD kitaplarında %50 indirim yapmış. BUNDLE kodu da geçerli.

5 Beğeni

Mucize Adam - William R. Leibowitz

Liste fiyatı: 320 TL
Amazon: 48 TL
İndirim oranı: %85

Çok sürükleyici roman. Pişman olmazsınız. Hakkında bir şey okumadan başlayın. Keyfiniz katlansın.

Not: İNDİRİM BİTTİ.

10 Beğeni

Aldık sayenizde. Teşekkürler

2 Beğeni

https://amzn.eu/d/02ehR0Rg geçen sefer yakalayamayan varsa Dul kitabı 60 tlye düşmüş.

6 Beğeni

Teşekkürler :clap:(202020)

2 Beğeni

Deniz Kurdu (Ciltli) %80 indirimli

10 Beğeni

Muhteşem Gatsby ve Deniz Kurdu çevirilerini başka çevirmenlerden okumak daha iyi olur diyor iyi saatte olsunlar. :slight_smile:

5 Beğeni

burdan görüp aldım teşekkürler :slight_smile:

2 Beğeni