Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

%50 indirim rahat gelir. İthaki cinlik yapıp etiket fiyatlarını arttırmış. :slight_smile:

Malazan 7. kitap 850 tl den 1050 tlye, Swamp Thing 600 tl den 680 tl ye yükselmiş misal. İndirim %50 görünümlü %40 olacak yani …

İmam pırtlarsa cemaat ne yapsın !

5 Beğeni

İthaki yine şovunu yapmış desenize!

4 Beğeni

Benim listemde olanların fiyatlar değişmemiş, Kasım 2025 sonrası çıkanların fiyatları aynı gibi. Öncesi zamlanmış demek ki.

3 Beğeni

Bekletmenin zararları. Sanırım mart başı gibi güncelleme yapmışlar. Son 4 BK kitabı öncesinin etiket fiyatları yukarı yönlü değişmiş. Son kitapları yakın aldığım için dikkat etmedim. :slight_smile:

3 Beğeni

Şıpsevdi Ciltli

(Ciltsizinden 20 TL daha pahalı sadece, son 1 adet)

2 Beğeni

Amazonda kaydettiklerinize ara sıra bakın, benim listemde sürekli bir düşüş var.(İş Bankası Ciltli)

2 Beğeni

İnstagramda gördüm. Acaba son kitabevlerini de kapatıyorlar mı?

2 Beğeni

Bir defasında yani 4 şubatta 375.66 TL’ye düşmüş olmasına rağmen bu fiyatlarda iyi denilebilir

1 Beğeni

Kitapyurdu %50 indirim. Almam gereken ne kadar az kitap birikmiş Hyperion 2 yeni çıkmasaydı ertelemeye devam ederdim.

5 Beğeni

Bende de durum böyle.

5 Beğeni

Amazon %50 indirimi yansıtmış İthaki kitaplarında. Oraya bakmayı ihmal etmeyin.

5 Beğeni

Bende onu diyecektim amazon da mı indirim yapmış yoksa kitapyurdu indirimi mi yalan? Çünkü almak istediğim kitapların kitapyurdu ve amazon fiyatları aynı.

1 Beğeni

Şu an beklediğim bir ithaki yok aşırı gerildim kesin pişman olacağım kampanya bitince :joy:

2 Beğeni

İki tane kitap alacaktım BKK eksiklerinden biri tükenmiş. Daha yeni çıkmadı mı bu kitap ne ara tükendi yahu.

4 Beğeni

Vodafone %20 nakit iade yapıyormuş ilk defa vodafone pay kullanacaklara. Ayrıntılara bakmadım.

1 Beğeni

Muhtemelen Kitapyurdunda tükenmiştir. Aralık 2025’te çıkmıştı 2000 kopya basıldıysa tükenmesi normaldir.

1 Beğeni

Bana geçen ay çıkmış gibi geliyordu çok sık kitap çıkıyor takip edemiyorum :d Gerçi İthaki’nin kendi sitesinde de yok. Bulunuyorken alayım sonra karaborsa oluyor.

1 Beğeni

Metropolis tükenmiş, İthaki de yok haftaya falan yeni baskı yaparlar. Neyse ki Kıyamet Kitabı yetişmiş kampanyaya, çok hızlı bitti ilk baskısı.

1 Beğeni

Aynen ben de bir tek onu aldım 125tl hediye çekim vardı 277tlye geldi en azından işe yaradı çek.

2 Beğeni

İş yerinde KY açmıyor akşama kitap kalır mı bilemedim.

1 Beğeni