%50 indirim rahat gelir. İthaki cinlik yapıp etiket fiyatlarını arttırmış. ![]()
Malazan 7. kitap 850 tl den 1050 tlye, Swamp Thing 600 tl den 680 tl ye yükselmiş misal. İndirim %50 görünümlü %40 olacak yani …
İmam pırtlarsa cemaat ne yapsın !
%50 indirim rahat gelir. İthaki cinlik yapıp etiket fiyatlarını arttırmış. ![]()
Malazan 7. kitap 850 tl den 1050 tlye, Swamp Thing 600 tl den 680 tl ye yükselmiş misal. İndirim %50 görünümlü %40 olacak yani …
İmam pırtlarsa cemaat ne yapsın !
İthaki yine şovunu yapmış desenize!
Benim listemde olanların fiyatlar değişmemiş, Kasım 2025 sonrası çıkanların fiyatları aynı gibi. Öncesi zamlanmış demek ki.
Bekletmenin zararları. Sanırım mart başı gibi güncelleme yapmışlar. Son 4 BK kitabı öncesinin etiket fiyatları yukarı yönlü değişmiş. Son kitapları yakın aldığım için dikkat etmedim. ![]()
Amazonda kaydettiklerinize ara sıra bakın, benim listemde sürekli bir düşüş var.(İş Bankası Ciltli)
Kitapyurdu %50 indirim. Almam gereken ne kadar az kitap birikmiş Hyperion 2 yeni çıkmasaydı ertelemeye devam ederdim.
Amazon %50 indirimi yansıtmış İthaki kitaplarında. Oraya bakmayı ihmal etmeyin.
Bende onu diyecektim amazon da mı indirim yapmış yoksa kitapyurdu indirimi mi yalan? Çünkü almak istediğim kitapların kitapyurdu ve amazon fiyatları aynı.
Şu an beklediğim bir ithaki yok aşırı gerildim kesin pişman olacağım kampanya bitince ![]()
İki tane kitap alacaktım BKK eksiklerinden biri tükenmiş. Daha yeni çıkmadı mı bu kitap ne ara tükendi yahu.
Vodafone %20 nakit iade yapıyormuş ilk defa vodafone pay kullanacaklara. Ayrıntılara bakmadım.
Muhtemelen Kitapyurdunda tükenmiştir. Aralık 2025’te çıkmıştı 2000 kopya basıldıysa tükenmesi normaldir.
Bana geçen ay çıkmış gibi geliyordu çok sık kitap çıkıyor takip edemiyorum :d Gerçi İthaki’nin kendi sitesinde de yok. Bulunuyorken alayım sonra karaborsa oluyor.
Metropolis tükenmiş, İthaki de yok haftaya falan yeni baskı yaparlar. Neyse ki Kıyamet Kitabı yetişmiş kampanyaya, çok hızlı bitti ilk baskısı.
Aynen ben de bir tek onu aldım 125tl hediye çekim vardı 277tlye geldi en azından işe yaradı çek.
İş yerinde KY açmıyor akşama kitap kalır mı bilemedim.