İthaki sitesinde kitabı sepete ekleyip maximum olana kadar ekledim. Her biri 1900 ile başlayıp şimdiki rakamlara geldi. Hepsi satılmamış da olabilir gerçi ama sitelerinde stok bu kadar kalmış görünüyor. Bir Malazan’a bir de böyle değişik gelen kitaplara arada bakıyorum bu yolla.
Ben Malazan serisini toplamaya karar verdiğimde (ciltli) bulabildiğim her kitabı en ucuza nereden bulduysam aldım önce. Sona Cilt 2 kaldı bir tek. Onu tek başına satan bulamadım bende toplu satanlardan birini almak zorunda kaldım ki aldığım fiyat ve satıcının ismi bir tık canımı sıkmadı dersem yalan olur. Elimde bazı ciltlerden 2 tane olmuş oldu bu durumda. Yorumu size bırakıyorum. ![]()
Hele şükür. Sonunda İthaki indirimi.
burayı takip ediyorlar ![]()
Resti çektim, kampanyayı çağırdım dün
Şaka bir yana %50 kampanyası bekleyenlere hayırlı olsun, epeydir gelmiyordu hakikaten.
Bende bi sepet hazırlayayım perşembeye
.
3-4 yıl aradan sonra DR’den ilk defa kitap aldım, hepsiekspress ile çalışmaya başlamışlar. Dün kargo dağıtıma çıkmış, teslim edilemedi deyip bugün geri iade etmişler. Baya garibime gitti.
Kargo tekrar yollanır mı, ücret iadesi mi olur bilgisi olan var mı?
Yalnız %50’ye varan diyor.
Yani net değil o 50.
Liste hazır bakalım yüzde 50ye ne kadar varacak. ![]()
![]()
Stoğu fazla olan %50’yi görür ama az olanlar %40 %35 civarında kalır gibime geliyor.
Eh paylaşımı yaptığım için bana da bir hediye kitap alırsınız artık
Bende kendilerine yazdım dedim şu şu yayınevlerini bekliyoruz diye. Birkaç hafta sonra Alfa da kampanyaya dahil olur ![]()
@SJack her kitap yüzde %50 indirimli oluyor. İlk defa yapılmıyor bu kampanya o yüzden varsa alacaklarınız hazır olun. Tek sıkıntı kargo ve temin süresi uzun.
@Who_Sametto Mng/DHL ile çalışıyorlardı demek hepsijet de eklenmiş. İade talebiniz olursa 2-13 gün arası para hesabınıza geri gelir. Diğer türlü kargo tekrar tarafınıza gönderim sağlanır.
Allianz’ın uygulamasında Kitapyurdu’na bazen 125tl hediye çeki veriyor. Oradan poliçeniz varsa bir kurcalayın derim.
Benim PKD yeni baskıları haricinde bir eksiğim yok İthaki’den.
Eksiği olanlar düşünsün artık.
Demek saman altından yeni çıkanlar alınmış ![]()
Yalnız fena taklaya geliyordum. Ben indirim başladı sandım listemdeki 7-8 kitaplık bir sepetin ödemesini yaptım. Şimdi konuyu okuyunca gittim iptal ettim. ![]()
Dune 6 Kitap Ciltli Kutulu versiyon iyi indirime girerse yüzüm gülecek. İnmiş hali bile inmemiş diyerek almamıştım. ![]()
Zamanında aldık da 300-400 TL fiyatındaydı şimdi fiyat skalası nerelere geldi alan bilir. Hayır fiyatı kadar kalitesi de iyi olsa keşke..
Yakalandık.
Eve geçince aldıklarımı atayım bari.
Baktığım kitaplarda baskısı tükenen kitaplarla fazlaca karşılaştım. Serilerde son bastıkları kitapların bile baskıları tükenmiş. Düşük sayı ile mi artık baskı yaptırıyorlar?
Kendi instagram hesaplarında %50 demişler ve kesin %50 olacak kitaplardan bazılarını paylaşmışlar. İlgilenenler göz atabilir.
Bu kampanya da tüm kitaplar %50 indirimli oluyor eğer bunu da değiştirmişlerse bilemem bir daha kampanya diye paylaşılmaz zaten bir anlamı olmaz.
@Epichan Bazı kitaplar kampanya zamanı satışa açılabiliyor eğer ki baskısı bitmeyenler değilse.