Evet öyle olmuş. Yine de Airbone serisi alınabilir.
Fiyatı 2600’lerde iken sepete atmıştım. Düşer diye bekletiyordum. Yavaş yavaş bu fiyata kadar düştü. Daha da düşer mi bilmiyorum. Ama ne olur ne olmaz siparişi verdim, çünkü ben çok bekletince fiyat uçabiliyor ![]()
Ben de 1707’ye aldım. Benden sonraki arkadaş da daha ucuza alabilir.
![]()
![]()
ben aldıktan sonra fiyatın düşmesine şaşırmadım.
İyi günler bunu buraya yazarak yanlış mı yapıyorum bilmiyorum eğer öyleyse kusura bakmayın ![]()
Asterix ve oburiks serisi / Alfa yayınları için yakın zamanda bir indirim planlaması var mı bilen var mı? Bir süredir kontrol ediyorum hiç göremedim. Zam gelmeden ufaktan mevcut fiyattan toplamaya başlasam mı diye düşündüm.
Tamadres sitesinden Alfa yayınlarının dönemsel %50 indirim kampanyalarını takip edebilirsiniz.
Hangi ürünün altından çıktı bu kuponlar?
50 lira olsan 4 adımlı bir şey. 300/50-75-100-125 şeklinde veriliyor alışveriş yaptıkça. Bugün 50 lira olanı kullandım.
Amazon satıcılı bir puzzle’dı.
Kahve almak için girmiştim ama şöyle bir kampanya varmış hem kahve hem de kitaplar bir tık uyguna geldi. Kitapların değil kahvenin altında çıkıyor kampanyalar.
Amazon indirim kodu var mıdır acaba? 50 TL okur 100 daha iyi olur. Üstü harikulade olur
Yüzde45 ama varanlı 45
demişler.
https://www.kitapyurdu.com/yayinevi/kirmizi-kedi-yayinevi/2360.html
Saramagoları hemen doldurun kolilere ![]()
Saramago okumuyorum,
Yalçın Küçük Sırlar dışında alacağım Kırmızı Kedi kitabı şimdilik yok. Bir haftalık platin vermişlerdi bugün son gün. Kargo bedava oluyordu galiba, faydalanayım ![]()
Denetmenleri göreve çağırıyorum, arkadaşı banlayalım ![]()