Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

:slight_smile:

@isos81 da okumuyor önce onu banlayın. :slight_smile:

3 Beğeni

Beni kalpten mi götüreceksin ya, daha seni hazmedemedim :smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

Saramago İspanyol futbolcu değil miydi ya? Dünya kupası konuşuyorsunuz sandım. :sweat_smile:

7 Beğeni

Böyle büyülü müyülü işleri @BiblofilYouTube sever, bu konuda dili ispanyolca falan olan kitaplarda en iyi arkadaşın bence Burak olabilir. Ben kötü arkadaşım Saramago ve büyülülerde. :slight_smile:

@isos81 Evet doğru. Sol kanat oynuyor. :slight_smile:

3 Beğeni

Vallahi çok severiz ama Saramago Portekiz’li ya onu anlamıyorum maalesef orijinal dilinde.

3 Beğeni

Valla ben de denedim ama hiç Saramago beni malesef :winking_face_with_tongue::winking_face_with_tongue::winking_face_with_tongue:

3 Beğeni

Marquez, Saramago’dan daha iyi bence büyülü gerçeklik konusunda. Noktasız virgülsüz bir kitabı da var üstelik Başkan Babamızın Sonbaharı diye.

3 Beğeni

Ne kadar Saramago sevmeyen varmış :scream: @alper sana Mağara’yı öneriyorum. @isos81 'a da Kopyalanmış Adam’ı öneriyorum. @yates232 sana da noktalama konusunda zorluk çekme diye Çatıdaki Pencere’yi öneriyorum. @BiblofilYouTube Mağara ya da Kopyalanmış Adam’ı seversin diye bu ikisinden birini öneriyorum. Yapay zekâ gibi hepinizin sevebileceği kitaplar önerdim daha ne yapayım :slightly_smiling_face:

Alın okuyun yazılı yoklama yapacağım :face_with_hand_over_mouth:

@Lorien_archers Başkan babamız güzeldi katılıyorum. Geri dediklerin :-1:

6 Beğeni

Saramago Sevmeyenler Kulübü falan varsa ben de hemen üye olayım :smiley:

7 Beğeni

Okumadığımı nereden çıkardın onu anlamadım valla. Gerçi ben de aşırı sevmem ama iyi kitapları var bir iki tane. :smiley: Portekizce aslından okuyamadım bilmiyorum demek istemiştim @alper İspanyolca diyince.

2 Beğeni

Okumuş olsan severdin sen diye düşündüm :sweat_smile:

Neyse ki denetmen değilim yoksa hepinizin resmini Saramago yapardım :joy:

2 Beğeni

Amazon 300 TL üzeri kitaplarda geçerli kod;

KITAP75

Sadece mobil uygulamada geçerli.

17 Beğeni

@alper Sana subliminal mesaj mı var yoksa? :thinking: :sweat_smile:

3 Beğeni

Bir mesaj var ama artık subliminal supraliminal mı bilemedim. :slight_smile:

3 Beğeni

Kullandım. Teşekkür ederim. Başka böyle kodlar varsa çok makbule geçer.

2 Beğeni

Teşekkür etme inceliğini gösterdiğiniz için ben teşekkür ediyorum :innocent:
Denk geldikçe paylaşımlarımız devam edecektir :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Teşekkür etme inceliğini gösterene teşekkür etme inceliği gösterdiğin için ben de sana teşekkür ediyorum. :love_you_gesture:

5 Beğeni

Teşekkürception :slight_smile:

4 Beğeni

Mesaj falan yok ya. Konusundan dolayı sevebileceğini düşündüm :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 Beğeni

Vakıfbank kültür yayınlarının sitesinde yarın öğlene kadar tüm kitaplarda yüzde elli indirim var.

5 Beğeni