Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Hop katıldım kulübe :sweat_smile::sweat_smile:

3 Beğeni

Çok makbule geçti, teşekkürler

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim.

2 Beğeni

Teşekkür etmek için sipariş verdim. Kod için teşekkürler. Sonra siparişi iptal ettim. :sweat_smile:

3 Beğeni

D&R 1500/150 indirim kodu: KİTAP150

2 Beğeni

Ankara Penguen Kitapevinde İthaki Japon Klasikleri - Türk Klasikleri ve Modern Klasikler(bu başlığı yanlış yazmış olabilirim) %50 indirimde. Birkaç kitap alacağım vardı o yüzden gittim ama indirim olunca cüzdanı bıraktım yine.

3 Beğeni

4 Beğeni

Arkadaşlar eskiden www.kitabinabak.com diye bir site vardı ODTÜ işiydi galiba kitap fiyatlarını anında karşılaştırıyordu. Galiba kapandı artık orası açılmıyor çünkü. Bunun gibi sadece kitap fiyatlarını karşılaştıran bir site mevcut mu akakçe ve cimri dışında bir site yani.

1 Beğeni

Güzel siteydi, yokluğunda ben de aradım :grinning_face_with_smiling_eyes: bildiğim kadarı ile bu tarz başka bir site yok şu an.

3 Beğeni

Kitapyurdu

9 Beğeni

Maalesef yok artık. Spesifik bir kitap aramadan indirimdeki Kitapları listele diyip en yüksek indirimliden en düşüğe sıralayıp bir sürü güzel kitabı yüzde 70 80 hatta 90 indirimle almıştım.

Androidde kitap bul isminde bir uygulama var. Onda belirli bir kitabın ismini yazarak mağazalarda arayabiliyorsunuz ve cimri akakce epey gibi uygulamada nispeten daha doğru sonuç veriyor. Ona bakabilirsiniz belki.

2 Beğeni

Merhaba, okuyamama hallerindeyim, çizgi roman ilaç olur diye düşünüyorum. Önereceğiniz çizgi roman ya da akıcı bir roman var mı bu yayınevinde (Hyunam - Dong Kitabevi hariç onu okudum hoştu). Teşekkürler

1 Beğeni

Çizgi roman okumadığım için bu konuda yorum yapamayacağım ama manga olarak Şifacı Günceleri olabilir. Biraz daha aksiyonlu isterseniz Berserk ve Gachiakuta olabilir. Brutal ve Trace polisiye tarzında. Kitap olarak Soyang-Ri’nin Kitap Mutfağı, Kitapların İyileştirme Gücü, Sakura Mevsimi Kitapçısı, Kütüphaneyi Kurtaran Kedi olabilir bunların da konsepti Hyunam-Dong Kitapevi gibi sade, fazla kafa yormadan çabuk okunan hafif kitaplar. Ben bu yayınevinden Günde Bir Doz Kedi ve Sihirli Şeker Dükkanı’nı okuyup beğenmiştim.

2 Beğeni

Bu aralar KitapYurdu’nda indirim kampanyası var mı acaba? Canan Karatay’ın külliyatını almayı düşünüyordum. Şu anda sepet 1700 küsür lira civarında. Bir indirim fena olmazdı.

1 Beğeni