Rüya Şarkıları 1 870 papel. Kutulu set de 1425 papel. Set %50’yi çok az geçiyor galiba indirim olarak.
Vampir Imparatorluğu’nu bekliyorum %50 olsun diye.
Rüya Şarkıları 1 870 papel. Kutulu set de 1425 papel. Set %50’yi çok az geçiyor galiba indirim olarak.
Vampir Imparatorluğu’nu bekliyorum %50 olsun diye.
Tam %50 oluyor aslında.
https://www.kitapyurdu.com/kitap/ruya-sarkilari-12-kutulu-ciltli/753447.html
Hiç aklımda yokken almış bulundum 3 taksite.
teşekkürler.
Benimde listemde bekliyordu, teşekkürler.
Kitap kategorisinde geçerli 1.000 TL 'ye 200 TL indirim kodu;
OKURSEVER200
Hala almayanlar varsa indirimi bu kodla da düşürme şansını kullanabilirsiniz.
Dex gibi kalitesiz ve özensiz bir yayınevine bu kadar para dökmek bence mantıklı değil, asla hak etmiyorlar bu verdikleri fiyatları.
Hangisi bu kalitelerde bu fiyatları hakediyorla ki dönüp bakınca aynı kapıya çıkıyor birçok şey.
İlla alın diye paylaşmadım zaten ![]()
Yok, alacaklara ya da alanlara tabii ki sözüm olamaz. Dediğiniz gibi neredeyse hiçbiri bu fiyatları hak etmiyor ama kimisi ne çeviriye, ne tasarıma özen gösterip böyle fiyatlar biçmeye utanmıyor, onlardan birini görünce tutamadım kendimi. ![]()
Kod harika oldu. Başka kod varsa salabilirsiniz.![]()
kod için teşekkürler
@smartestidiot valla bende sipariş verip vermemekte kararsızdım ancak kod gelince sipariş geçtim ![]()
@annihilator hiç kod paylaştınız size de bir hediye alayım demeyin de yeni kod isteyin yok size ![]()
@borgen işinize yaradıysa ne mutlu ![]()
Kod çok iyi oldu. Buz ve Ateşin Dünyası aldım Akılçelen baskısını çıkartmıştım indirime girmesini bekliyordum.![]()
Kod için teşekkürler.
Hepsiburada’da 5 Kitap 250 TL kampanyası var. Bence iyi kitaplar İş Bankası ve Can Yayınları’nda, inceleyebilirsiniz. ![]()
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/bkm-kitap-magazasinda-kitaplarda-5-kitap-250-tl
Sepete eklediğimde düşmüyor fiyat. Sebebini bilen var mıdır acaba?
Ben ekledim düştü. 10 kitap ekledim 500 oldu. 5 veya katları sayıda kitap eklerseniz ve kampanya dışı kitap yoksa düşmesi lazım.
5 adet BKM satıcısından kitap eklediğinizde düşüyor aslında ama olmadıysa bilemedim.
Düşmedi bende hepsiburada premium alana kadar. Ondan sonra düştü. Premium özelinde bir kampanya olabilir.
BKM Kitap da Dex %50 indirime girmiş. İlgilenen varsa.
wattykadin koduyla da kargo ücretini düşürebilirsiniz.