Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Kitapyurdu’nun temin edemedik deyip iptal ettiği kitaplar oluyor mu yoksa temin edene kadar bekletiyorlar mı?

2 Beğeni

Temin edemedikleri eser/eserlerle ilgili birkaç defa bildirimde bulunuyor, size iptal etme vs. fırsatı sunuyorlar. Eğer istemezseniz tedarik süreci aynen devam ediyor. Süreç çok uzarsa, kitabın bulunması imkânsızsa falan, ücret iadesi + ufak hediye çekleriyle gönül alıp süreci sonlandırıyor kar.

2 Beğeni

https://tamadres.com/cambridge-darwin-ve-evrimci-dusunce-ansiklopedisi-ciltli-michael-ruse-kitabi-367735-9786253894566

KARAVANDAKİADAM10 inidirim koduyla kargo bedavaya geliyor ya da %10 indirim de oluyor. Almak isteyenlerin haberi olsun.

8 Beğeni

123 papel.

7 Beğeni

Fiyat indirimli değil ancak şöyle bir kampanya var

11 Beğeni

Bilgilendirme için teşekkürler. Fiyat 700’dü ancak sepete atınca fiyat 420 oldu. Almak isteyenlere bilgi vermiş olayım ben de.

1 Beğeni

Bu kitabı almak istiyorum ama hikayeyi duydukça tetiklenirim diye çekiniyorum. Çok grotesk duruyor

1 Beğeni

Ciltlisi çıkar diye bekliyorum ama 7. baskı yaptı ve halen ortalıkta somut bir şey yok.

1 Beğeni

Grotesk evet ama bence okumalısınız, sizi tetikleyip aşırı rahatsız edecek olan bir şey içerdiğini düşünmüyorum. Güzel bir kitap. İğrenç olsun diye iğrenç bir eser değil. İnsanlık milyonlarca yıl boyunca defalarca genetik olarak değiştiriliyor, farklı türlere ayrılıyor ve bazıları korkunç kaderlere mahkum ediliyor. Bazı medeniyetlerin topluca cezalandırılması gibi. Ortada inanılmaz detaylı bir hikaye yok, kısa hatta. Kitap bir roman değil. Daha çok bu alternatif gelecek kurgusunun ansiklopedisi gibi. Kısa bir insanlara ne oldu da bu hale geldiler hikayesini okuyup, insanların dönüştüğü formları resimleri ve açıklamalarıyla görüyorsunuz sonra.

1 Beğeni

@ozanercan 'a katılıyorum. Kitap hikaye kriterlerini karşılamıyor; zaman, olay ve mekan kurgusu yapılmış ama karakterler yok. Kurgu ilgi çekici ama özellikle tiksinç değil.

Satın almadan göz atmak isterseniz kitabın metnine basit bir internet aramasıyla ulaşılabiliiyor.

2 Beğeni

Amazon 700/100 TL indirim kodu mobil uygulama da geçerli; AMAZONDAN100

Bazı ürünlerde geçerken bazılarından geçmiyor kontrol etmeniz de fayda var.

Not; Rıhtımın kaptanı ve denetmenleri de uyusun ne bir kod ne bir indirim haberi paylaşalım diyen yok. :pensive_face::face_with_hand_over_mouth:

11 Beğeni

Eskiden @SJack bol bol kidega kodu dağıtırdı :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Kidega kapandı kod işini de kapattı @SJack :pensive_face:

6 Beğeni

Teşekkürler açıklama için ben hem kitap inceleyenlerden hem de yazarın sohbetini dinledim de bu kadarı bile çok rahatsız etti. Aslında korku türünü ve bilimkurgu da severim ama bu seferlik pas geçsem iyi olacak.

2 Beğeni

kod bende hiçbir işe yaramadı çok garip!

1 Beğeni

Sınırlı sayıdaydı siz girene kadar muhtemelen kotası doldu. Başka sefere artık.

2 Beğeni

Ankara’da olan arkadaşlar için.

6 Beğeni

https://www.kitapyurdu.com/index.php?route=product/list&publisher_id=5378&sort=purchased_365&order=DESC&filter_in_stock=1&limit=100

9 Beğeni

Kutup Yazı stokta yok eklesinler alalım. :smiley:

1 Beğeni

Perşembe günü satışa açılacaktır :wink:
Açılmazsa senin değildir zaten :joy:

3 Beğeni