Bu hala devam ediyor mu acaba premiumu olan varsa deneyebilir mi indirim uygulanıyor mu diye?
Merhaba, sepette indirim uygulanmadı.
Bu da güzel ama yok mu Amazon kodu hocam?![]()
İthaki yüzde 50’de kurtarırdı. Önceki kampanyayı kaçırdım ekside olduğum için.
Hocam iyi alıştınız sizi engelleyip paylaşacağım artık
Ne zaman ki önümüze düşerse paylaşımını yaparız ![]()
Biraz da espri olsun diye yazdım ya.
Eyvallah.![]()
Biliyorum ben ciddi yazdım yakında gemiden atacağım sizi ![]()
![]()
Biz tayfa ve yolcular yeni kitap başlığında Malazan 8’i paylaşmazsan ve akabinde hemen bu kitabın %50 indirim haberini vermezsen seni üzülerek saat 5 civarı köpekbalıklarının avlanmaya çıktığı bir zamanda tahtadan yürütmek zorunda kalacağız.
Sepete atıp atıp sildiğim alchemised %50 indirime girmiş. Artık alma vakti geldi
Edit: D&R’dan daha önce böyle çoklu indirimde kitap aldığımda kitaplarda ufak tefek baskı hatalı vardı. Şuan nasıl bilmiyorum ama aklınızda olsun.
BKM Kitapta Tek Fiyat Seçkisi kampanyası var. Belirli kitaplarda 99 TL etiket var. Belki işinize yarar.
ilk 250 kitap/ciltli olan %50 indirimde.
https://tamadres.com/odysseia-ciltli-homeros-kitabi-368446-9786253696924
Çevirmen Erman Gören’in ‘İlyada’ çevirisi nasıl? Okuyan varsa ufak bir değerlendirme alabilir miyiz?
Ek olarak geçen gün Getir Finans’lı olana Tamadres’te 500 TL kupon diye bir kampanya görmüştüm. Devam ediyor mu bilmiyorum.
Anasayfa’da gözüküyor bu kampanya.
Son zamanlarda piyasada ortaya çıkan bir sorunla ilgili sizi bilgilendirmek istedim. Özellikle Trendyol’da bu sorun daha çok oluyor. Geçen gün Hepsiburada’dan bir kitap satın aldım, aynı sorunla orada da karşılaştım. Piyasada çok fazla sahte ürün var. Mesela bir şarj cihazı alacaksınız, ya da şarj kablosu, bunun orijinalini bulabilmek gerçekten büyük şans gerektiriyor. Ben o yüzden A101’den şaşmıyorum. İki kez Samsung hızlı şarj cihazı satın aldım, ikisi de orijinal geldi. Son olarak Hepsiburada’dan Akıllı Yatırımcı kitabını uygun görüp satın alayım dedim ancak gelen kitap korsan çıktı. Piyasanın 150-200 lira altına satıyorlar. Benden sonra farklı satıcılardan satın alan birkaç kişi de aynı yorumu yapmış. Artık online pazaryerlerine güvenmek gerçekten zorlaştı. Bu konuyla ilgili uyarayım dedim. Belki buradaki forumdaşlar da aynı sorunları yaşamış olabilirler. Kısacası ucuz etin yahnisi yenmiyor. ![]()
Bu sorunu ben de yaşadım aslında. Dolap üzerinden bandrolüne güvenerek kitap alacakken son anda korsan olduğunu fark ettim. Piyasada çok fazla korsan kitap var ve artık bandrolünü de kopyalıyorlar.
2022 yılında hepsiburadadan aldığım kitaplar korsan çıkmıştı, şu başlıkta paylaşmıştım;
Muhtemelen aynı devam ediyorlar, sanalpazar üzerinden alışveriş yaparken satıcıya dikkat edip güvenilirleri tercih etmek lazım. Baya organize sahtecilikler var yıllardır.
Satıcıya dikkat etmek lazım. İsterse puanı 9.9 olsun. Hepsiburada/Amazon kendileri satıyorsa bir de asıl yayıncı satıyorsa almak lazım. Bir de bkm/kitapsepeti var. Aklıma gelen güvenilir satıcı profilindekiler. Ülkemiz sahtekarlar cenneti ![]()
Herkesin kitabı korsan çıkıyor benim kedi mamam sahte çıkıyor. ![]()