O daha kötü abi bence:( nerden almıştın öm ile de söyleyebilirsin istersen kaza bela almayalım ordan.
Trendyol’da. Satıcının adı Miyavla.
Bana Amazon’da oldu. Foto video filan çekmiştim, hemen iade ettiler paramı. Sonra gidip kendim fiziksel almaya başladım. 300 500 tl için değmiyor riske.
Bir kere daha başıma gelmişti. Lena mamayı yemiyorsa sahtedir diyorum artık.
Zaten görüntüsünden belli oluyor. Bu da ikinci oldu işte. Bir daha aynı satıcı olmasına dikkat ederim.
@W4YNE Beyefendi sizde artık kod mu verseniz ?
Hep bana rab bana olmaz ama ![]()
En azından biz çalışıyoruz bazıları kod bile vermiyor
İsim vermem gerekirse @SJack ![]()
Nerdeyse her kategoriden kod var ancak kitaptan şimdilik yok ![]()
Kodsuz kaldım inan ki kitaplarıma gün doğmuyor. ![]()
https://tamadres.com/savas-ciltli-kolektif-kitabi-368671-9786253894313
TAMADRESAZRA koduyla indirim oranı daha da düşecektir.
Nasıldır acaba? Cildi çok güzel duruyor.
https://www.instagram.com/p/Dbfc6E9jfH1/?img_index=1&igsh=MTExMmljdTNreGdhdQ%3D%3D
Buradaki kısa bir videoda içerikleri az da olsa görebilirsiniz. Güzel duruyor.
At kitabı da bu fiyatla girdi sonraki zamanlarda bir anda indirim yaptılar. Galiba ilk sipariş anında böyle yapıyorlar sonra fiyatı düşürüyorlar. Kitap güzel ama.
Dönemsel %50 indirim yapıyorlar. Şimdi de ön sipariş özelinde %50 indirim yapmaya başladılar üç kitaptır. Almak isteyenler için iyi fırsat.
Yörüngede Amazon.com.tr
Formun eski güzel günlerini andıran bir indirimle geldim. 2024 Booker ödüllü bir roman kesin görmüşsünüzdür. Fiyatı çok uygun, neredeyse %80 indirim. Benim gibi elinde olmayanlar kaçırmasın derim. ( etiket fiyatı: 248 tl)
Pek beğenilmedi gibi aklımda kalmış ama fiyat iyi.
Kitap hakkında maalesef hiçbir bilgim yok, Booker ödülü alması dışında. Ben de bu indirimi görünce aldım.
Bu fiyatlar da uygun çok görünüyorlar, tek tek etiket fiyatlarını araştırmadım. Eksik serilerini tamamlamak isteyen, almayı düşünen belki vardır diye buraya eklemek istedim.
Çok teşekkürler, sizin yorumu izlememek de benim ayıbım olsun :))