Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

6 Beğeni

Bu kitap stoka girdikçe düşüyor. Bu başlıkta bir kaç kişi çevirmen hakkında bazı eleştiriler paylaştı, bu nedenle tereddütte kalıyorum.

2 Beğeni

Hmm ben ilk kez yakaladım sipariş verdim ana çevirmen hakkındaki eleştirileri görmemişim.

Ben okudum gayet iyi çevirisi bence.

3 Beğeni

Anna Karenina, Oblomov, Suç ve Ceza gibi bazı kitaplarda bariz hatalar mevcut Altay’da. Daha önce güzel bir mukayese paylaşılmıştı. Ben de Anna, Oblomov, Karamazov K. kitaplarını Altay’dan almaktan vazgeçmiştim. Ama Babalar ve oğullar hiç fena değildi Altay çevirisiyle.

5 Beğeni

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Hangi Kitabı Okuyorsunuz?

Arkadaşlar bu Harry Potter ürünlerinin daha büyük indirimleri oldu mu? Bilginiz var mı acaba?
Şu an tüm ürünler %35 indirimde burda.

1 Beğeni

Teşekkürler, bir dahaki sefere ben de alayım o zaman

Güncelleme: Aldım

1 Beğeni

Sık sık bu fiyata düşüyor ama görmeyen olmuş olabilir.

2 Beğeni

5 Beğeni

Arkadaşlar, kitapsepeti için bir kod var mı?

Tek cilt çabuk deforme oluyormuş galiba.

Hiç alakası yok. Kullanım şekline ve kitabın bulunduğu ortamla alakalıdır. Bende 3 yıl önce aldığım tek cilt baskısı var üzerinde tek bir çizik dahi yok. Ancak nispeten kötü şartlarda bulunan kağıt kapak kitabım var resmen dökülecek diye ellemiyorum. Sırf 1. baskı diye elimde tutuyorum.

Ciltli olduğu için malzemesi kağıt kapak olana göre çok daha iyidir yalnız tek cilt olanın şömizi yıpranabilir bu da çok doğaldır. (Bu tarz şömize sahip kitapları okurken şömizini çıkartmakta fayda var) Kalıbının bozulması, sırtının bozulması, dikişlerin sökülmesi gibi sorunları şimdiye kadar hiçbir ciltli kitapta yaşamadım. Ancak yaşayanlar da var tabii ki. Yıllarca ciltli kitaplar almış birisi olarak şunu söyleyebilirim bu baskını almayı düşünüyorsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Tek cilt olduğu için taşıma konusunda sıkıntı yaşatabilir. Okurken masa gibi düz zemin üzerinde okursanız kitabı tam olarak açarak rahatça okuyabilirsiniz. Bu tarz kalın ve ciltli kitapları düz zemin haricinde okurken rahat edemezsiniz okurken konfor açısından sorun yaratabilir ama kitabı siz hoyratça kullanmadığınız sürece genelde deforme olmaz.

1 Beğeni

Kullanan kişiye göre değişir bence. Ben hiç sorun yaşamadım.

1 Beğeni

Kaçıncı baskı olduğuna göre değişiyor. 21-22 yıl önceki baskı hala çok iyi durumdayken daha yeni baskılar iyi durumda olmayabilir.

Yakın bir tanıdığımın 20-21 yıl önce aldığı bez cilt olan baskı benim elimde olan 6-7 yıl önceki baskıya göre daha sağlam duruyor. Daha yeni baskılar daha sorunlu olabilir.

Yayınevleri maliyet ile başetmek için iyice malzemeden çalan müteahhitlere döndüler. :slight_smile:

11 Beğeni

Blok-alıntı

:joy::joy::joy::joy::joy:
Günümüzde yayıncılar için yapılabilecek en eğlenceli ve doğru olabilecek yorum.

5 Beğeni

Ben burada sormuştum ve herkes almamamı önermişti çok çabuk dağıldığını söylemişlerdi…

Evet, maalesef öyle bir sorunumuz da var ama yine de baskı kalitesi ve malzeme kalitesi kağıt kapağa göre çok daha iyi durumda. Bende hem 8. baskı olanı hem de 11. baskı olanı var. İkisi de kalite olarak aynı diyebilirim. Senin dediğin beyaz bez cilt olanı da vardı bende (şimdi kim bilir nerede…) tabii ki onunla bunları mukayese bile edemeyiz. Ancak kolay kolay deforme olmadıklarını söyleyebilirim.

Akılçelenin bastığı kitaplar dışında dağılan, deforme olan kitap görmedim ben açıkçası. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

1 Beğeni

Amazon’da Kırmızı Kedi Yayınevi’nin bazı kitapları
%50 indirime girmiş. Meraklısına duyurulur.

1 Beğeni