https://www.fidankitap.com/kayip-zamanin-izinde-seti-7-kitap
İdefix kargo kodu var mı acaba?
0031AB7F(20 karakter)
Emin değilim ama Sihir Dükkanı’nda %35 üstü indirim gördüğümü pek hatırlamıyorum açıkçası.
Geekyapar videosunu izledikten sonra çok fena Yerdeniz serisi okumak istedim ama Metis fiyatları malum…
En fazla yüzde kaç indirime giriyor, sitesinde %35 uygun mu sizce ? Kitaplar ince ve fiyatı pahalı geldi bana
Kitap 16,85₺ ancak yukarıdaki kargo kodunu kullanınca 16,01₺ oldu. 16,25₺ karton kapak fiyatı var iken cilti 16,01₺ oldu.
Kod için de teşekkürler @anon60269775
Amazonda 6 kitap tek cilt olanı %50 indirime girebiliyor, orayı takip edebilirsiniz.
Vodafone Yanımda’dan şifreyi alabilirsiniz. Diğer operatörler alabilir mi bilmiyorum. Ben kullanmayacağım. İsteyen ilk kişiye şifreyi gönderebilirim.
Arkadaşlar bir kitabın orjinal olup olmadığını barkod kullanarak nasıl anlayabilirim? Bir satıcı barkodunu okutarak anlayabilirsiniz dedi ama daha önce yapmadım,internette araştırdım ama anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Bandrol Sorgu uygulamasını indirip kitabın arkasındaki karekodu okutarak ya da numarayı kendiniz girerek sorgulayabilirsiniz.
Bandrolü buraya okutun (eski tip ise numara yazabilirsiniz) çıkan sonuç ile elinizde ki kitap aynıysa sorun yoktur.
D&R’da 116 TL’lik sepetime kargo ücreti ekliyor? Ücretsiz kargo için limit nedir arkadaşlar?