Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Yabancı Bir Baba: Eduardo Berti, Roza Hakmen: Amazon.com.tr

Deneyimler Atlası (Ciltsiz): Louise Van Swaaij, Feryal Halatçı: Amazon.com.tr
Penguins: Close Encounters: Tipling, David, Tipling, David: Amazon.com.tr
Rene Lacoste: Benaïm, Laurence, Floc’h: Amazon.com.tr
Matmazel De Scudey Hasan Ali Yücel Klasikleri Ciltli: Ernst Theodor Amadeus Hoffmann: Amazon.com.tr
İki Kıyının Avaresi (Ciltli): Guillaume Apollinaire, Nihan Özyıldırım: Amazon.com.tr

3 Beğeni

Hocam yukarıda Amazon’dan değil de İdefix’ten bahsedilmiş sanırsam.

aa doğru. :rofl: :sweat_smile: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

Fidan Kitapta %50 indirim +10₺ indirim kodu

5 Beğeni

Umberto Eco Gülün Adı %58 indirimde
https://www.amazon.com.tr/dp/9750732731/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_EMEHVTF3GZZZDVV2C5BD

4 Beğeni

Amazon’da epey bir İthaki kitabı %50 indirimde şu an. İthaki Yayınları yazarsanız zaten önce indirimliler çıkıyor.

3 Beğeni

Okumayanlar veya kitaplığımda olsun diyenler için bulunmaz fırsat. Bendeki 1996 baskısı (7. Basım)

1 Beğeni

Bu kitabı birkaç siteden kontrol ettiğimde baskısı yok gözüküyordu. (ciltli versiyonunun) Her yerde tükenmiş midir bilmiyorum fakat Amazon’da tek stok girilmiş.

Düzenleme: Nadir’de 100 tl civarında satılıyor şuan da.

4 Beğeni

Dex yayınları’nda en fazla % kaç indirim oluyor?

Baskısı tekrar yapılmış mı göremedim. Bir kaç siteden baktığımda tükenmişti. Tüm seriyi toplayanlar için iyi olabilir.

1 Beğeni

Amazon 100 TL üzerine 25 TL indirim kodu

4 Beğeni

Kod geçersiz diyor. 20krktr

Vodafone kampanyası bildiğim kadarıyla. Kullanmak için ilk kez prime üyesi olmak ve ilk 100 TL’lik alışverişte tek sefer kullanılabileceğini eklemek gerek diye düşünüyorum.

2 Beğeni

İlk prime alışverişi yeterli. Yani önceden normal üye olarak alışveriş yapmıştım ve bu kampanya sonrası prime üyesi olup alışveriş yaptım. Kabul etmişti.

Bu kod tek seferlik bildiğim kadarıyla.

Arkadaşlar, ekstra Amazon 100 TL üzerine 25 TL indirim kodu olan var mı Vodafone’dan? Varsa lütfen bana gönderebilir mi?

Bkm’deki kodlar aynı hesap üzerinde birden fazla kez kullanılıyor mu?

Prime Day 21-22 Haziran’da gerçekleşecekmiş. Resmi olarak 2 Haziran’da duyuracak Amazon

2 Beğeni

Bu bahsettiğin 2020’de yıl sonu yapılan büyük indirim mi?