Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

1. kitap…

5 Beğeni

https://www.fidankitap.com/harry-potter-seti-7-kitap-takim
İndirimli Fiyat : 144,00TL
İndirim Oranı: %50

3 Beğeni

5 Beğeni

şu koddan olup da kullanmayacak olan varsa bana atarsa çokk sevinirim :slight_smile:

Vodafone Yanımda, amazon prime ilk 100tl üzerine indirim

2 Beğeni

Özel mesaj gönderdim.

1 Beğeni

Ben yollamıştım fakat buraya yazmayı unutmuşum. :frowning: İsterseniz silebilirsiniz mesajınızı.

2 Beğeni

İdefix’de sepette %5 indirim varmış kaçırmışız, bu sepet indirimiyle beraber kodları da kullanabiliyor muyuz?

1 Beğeni

Serinin ilk kitaplarının baskısı yok çok uzun süredir bilginiz olsun

Kitap365’de alışveriş yapacaklara KTP365 koduyla %7 indirim geliyor.

1 Beğeni

Evet kullanabilirsiniz.

Bu koddan elinde fazla olan varsa bana da verebilir mi? İthaki Modern’i tamamlıyorum.

İthaki Modern Kırmızıkedi’de %50 indirime girmiş.

Biliyorum yine de büyük bir fırsat almak isteyen kaçırmasın.

1 Beğeni

Vodafone’un amazon 100tl’ye 25tl indirimi yeni üyeliklerde mi geçerli? Mevcut üyeler de kampanyadan yararlanabiliyor mu acaba?

Ben yeni üye olmadan alışveriş yapabildim. Fakat prime daha önce kullanmamıştım.Siparişlerimi prime olmadan yapmıştım öncesinde.

%50 İndirim +10₺ indirim kodu

6 Beğeni

Allah allah ben de şifreyi kopyaladım 100tl olunca sepet şifreyi yapıştırdım ama bu kod kullanılamaz dedi =/

%40 olan indirimi %24’e çekip sepette güya ek %5 indirimle daha pahalıya satıyorlar yalnız. :flushed:

1 Beğeni

Ben gece denk gelmiştim, almak istediğim kitaplar indirimdeydi ve %5 uygulanabiliyordu. Sabah alırım diye sepeti oluşturup yattım ve kalktığımda %5 gitmişti. Belki de gece 12 yi geçtiği için indirimlerin kesişimine denk gelmiştim bilmiyorum, velhasılı yararlanmak kısmet değilmiş bu seferlik.

D&R ve hepsiburada sitelerinde de bu şekilde oluyor. %40 indirim bitiyor %30+sepette %5-10 yapıyorlar. Daha az indirim oluyor ama, önceki indirimi görmeyenler ya da dikkat etmeyenler daha fazla diye düşünebiliyor.

Bu işler insanlara hizmet vermekten çok başka bir şey bence firmalar için.

Amazon indirimlerinde böyle bir şey olmuyor, ben de orayı tercih ediyorum her zaman. En büyük indirimleri de orada yakaladım.