Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Kidega enpara kampanyası bitmeden haziranda son bi İthaki %50 olur mu acaba?

Ben hep bekliyorum bekliyorum ama hiç denk getiremiyorum. Umarım olur.

1 Beğeni

5 Beğeni

9 Beğeni

Opera Anlık Görüntü_2021-06-02_175853_www.bkmkitap.com

“Fırsattan yararlanma” demişler, Peki yararlanmıyor, sipariş etmiyorum. :slight_smile:

12 Beğeni

Ben de diyorum forum da bir serinlik var, demek bu yüzdenmiş :grin:

9 Beğeni

Kidega’da iki ay üst üste %50 İthaki indirimi olacağını pek sanmıyorum. Yine de belli olmaz :slight_smile:

Ya demeyin öyle. Bu ay fatura talimatım da var aylar sonra ilk kez faydalanacağım. Totem falan yapalım. :grin:

2 Beğeni

Umarım olur :slight_smile: Belki ben de faydalanırım.

1 Beğeni

Benim de bir kaç eksiğim var iyi bir fırsat olur.
:crossed_fingers:

İki hafta oldu daha Kidega İthaki %50 indirimi yapalı, bence de zor ama umarım olur. Her türlü buluruz alacak bir şeyler :slight_smile:

Conan 3 kitap kutulu set (Ren Yayınları) %53 indirim ile 60 TL.

Kitapsepeti’nin yanı sıra D&R ve Kitap365’te de aynı ücretten satılıyor.

Ren’den %76 indirim bekliyoruz. :smiley:

https://www.kitapsepeti.com/urun/detay/kitap/conan-seti-3-kitap/1492179

2 Beğeni

Daha az önce 32 indirimle amazondan aldım. :grin: Ama pişman değilim. Kitapların yarın sağlam gelmesi mi kitapların 1 hafta sonra hasarlı gelme olasılığının yüksek olması mı? Birde bu aralar yanlış kargo alan çok arkadaş gördüm burada o yüzden BKM den üç çekinirken artık beş çekiniyorum…

4 Beğeni

Yalnış kargo olayını bilmiyorum fakat açıkçası yıllardır Bkm’den birçok kez alışveriş yaptım. Muhtemelen bilinen her siteden alışveriş yapmış olduğum gibi… Açıkçası Bkm’den gelen kitapların özellikle defolu olduğu gibi bir durumdan söz edemem. Ha Bkm’den defolu kitap geldi mi? evet geldi, fakat alışveriş yaptığım istisnasız her siteden defolu ürün geldi… Sohbetin arasına dalmış oldum fakat bu tür durumları haksızlık olarak görüyorum yoksa Bkm yahut herhangi biryer benim değil. Sözün özü, kitap aldığım diğer sitelerde ne kadar defolu kitap gelme ihtimali varsa, Bkm’de aynı olasılıkta.

Ek olarak, son aylarda ulaşım hızı, defolu gelen kitap olursa sorunun kolayca çözülebilirliği gibi artılarından dolayı Amazon dışında hiçbir yerden kitap almadım, bunu ekledim ki Bkm ile yazdıklarım konusunda teyit olsun. Yani Bkm müdavimi de değilim, dediğim gibi deneyimlerin dolayısıyla (ki bu deneyimler 3,5 alışverişe dayanmıyor) haksızlık olarak gördüğüm için yazmazsam/söylemezsem dilim şişiyor.

Burada benim kadar BKM den alışveriş yapan yoktur bence :grin: ama Amazon’u keşfettikten sonra elim oraya asla gitmedi birdaha.Siparişlerim artık haftalarca bekletilmiyor ,iptal edilen kitabım olmuyor, kitaplarım toz içinde ve kenarları ezilmiş poşetlerin içinde gelmiyor. BKM fiyat olarak ne kadar iyiyse kargolama olarak da bir o kadar berbat maalesef…

Fiyat farkı ne kadarmış diye baktım da iki sitede de aynı. Amazon etiket fiyatını daha düşük girdiği için bir fark olmamış :grin: 4 ay önce 30,75 TL’ye almıştım aynı kitabı. İyiki de o zaman almışım dedim şuan. İki siteden de daha önce hiç alışveriş yapmadım lakin arkadaşıma Ölüm Yadigarları diye ayt matematik test kitabı gönderdiğinden beri BKM’ye bulaşasım gelmiyor pek.

1 Beğeni

5 Beğeni

Şimdi bende baktım Pauline almıştım Amazon’daki indirim düşük olmasına rağmen fiyatlar aynı. Hatta ben 5 kitap alana yüzde beş indirimden yararlanınca daha da ucuza geldi BKM’ye göre. :sweat_smile:

1 Beğeni

Bugüne özel %5 indirim kodunuz: “HAZIRAN3” ile avantajli alisverisin keyfini cikarin. Hemen tiklayin, süper indirimleri kacirmayin!
Kitapsepeti