Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

İlknokta’dan ilk defa alışveriş yaptım, Ara Dünya serisinün 2. cildi yerine 3. cildinde iki tane göndermişler. Whatsapp iletişim hattından mesaj attım, yarın iade ve değişim için kargoya vereceğim. Umarım sıkıntı yaşamam…

İlknokta’da sorun yaşamazsınız.

https://www.amazon.com.tr/ODYSSEIA-CİLTLİ-Homeros/dp/6053321036/ref=sr_1_37?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2J1V8980LCVXQ&dchild=1&keywords=hasan+ali+yücel+klasikleri+ciltli&qid=1622750412&s=books&sprefix=hasan%2Cstripbooks%2C418&sr=1-37

Odysseia (Ciltli) - %61 indirimli

3 Beğeni

Hepsiburada ilk alışverişe 150/50 indirim veriyor. Ben Oldboy ile İkigami setini aldım.
İthaki de yüzde 40 indirim de baya iyi indirim sağlar bununla.

1 Beğeni

İdefix’te sepette ekstra %5 indirim var şu an. İndirim kodlarıyla da 25 TL’lik bir indirim sağlayıp sipariş verdim. Ketebe’den iki Aytmatov kitabı da ekledim, bakalım kitaplar nasıl olmuş :slight_smile:.

Trendyolda kaydet kazanla etiket fiyatı 200₺ olan kitabı 47.68₺ aldım :smiling_face_with_three_hearts:

14 Beğeni

Vodafone’lu olup Amazon kodunu kullanmayacak varsa bana gönderir misiniz?

O kampanyanın süresi doldu diye biliyorum.

2 Beğeni

Kitapyurdu

https://www.kitapbulut.com/kitap/james-joyce--hayati-ve-eserleri/277782
Kitapbulut’ta %76 indirimde.

Amazon’da da %75 indirimde.

6 Beğeni

Military Sci-Fi türünün kaliteli çağdaş bir örneği deniyor. Biraz takipte kalırsanız 35-40TL civarına kadar düşer fiyatı.

6 Beğeni

Amazon Vodafone kampanyası bitti mi yeni öğrendim kaçırdım galiba :frowning:
Bir de prime için başka indirim var mı, oluyor mu ona göre hesap açayım?

Evet bitti, bildiğim kadarıyla, prime a özel bir indirim de yok şu an. 21-22 Haziranda Prime Day adı altında özel bir kampanya olacak.

1 Beğeni

%5 indirim var sepette böylece %45 e geliyor ön siparişten İdefixte.

5 Beğeni

4 Beğeni

15 Sait Faik kitabı prime + Vodafone indirimi ile 63 TL’ye geldi geçen hafta bana.

Sanırım o kampanya sonlandı. Ben de faydalanmıştım annemin ve kendimin vodafone üyeliği ile.

DH25 kodunu kullandım, teşekkürler. :pray:

Mevcut üyeler kullanabiliyor mu? Yoksa siz yeni hesapta mı kullandınız?

Mevcut üyeler kullanamıyor benim hesabımda çalışmadı. Kardeşimin hesabından kullandık ilk siparişinde.