Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Daha önce hiç Livaneli okumamıştım ama merak ediyordum, o yüzden aldım ben de bir tane. :sweat_smile: Çok teşekkürler haber için. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Rica ederim :slight_smile: bu kitabı nasıldır bilemem ama Kardeşimin Hikayesi kitabını öneririm çok seviliyor, ben de severim tabi:)

1 Beğeni

Bu kitabı okuduktan sonra söylediğiniz kitaba da mutlaka bakacağım öyleyse. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Neredeyse %50, iyi fiyat bence.

9 Beğeni

4 Beğeni

Sipariş vermemek olmazdı, teşekkürler. :partying_face:

1 Beğeni

Bunu 9-10₺ civarına satıyorlardı. Eğer okumak için aceleniz yoksa bu fiyata almayın derim.

Ben de yararlandım çok teşekkürler

İdefix akşamları sepette %5 indirimi genelde saat kaç gibi yapıyor bilgisi olan var mı?

Değişiyor, bazen 21.00’de bazen de 00.00’dan itibaren yapıyor. Dün ve önceki gün vardı ama bugün baktım henüz yok.

1 Beğeni

Anladım, çok teşekkürler. 00.00’da kontrol edeyim o zaman bir de. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Yanına kitap beğenirken kampanyanın bitmesi şoku. ZUAHAHHAHAHHAHA :rofl: :rofl: :rofl: Teşekkürler yine de…

1 Beğeni

Nays.

9 Beğeni

Bu süper oldu pahallı diye almak istemiyordum.
Teşekkürler

1 Beğeni

Kitapyurdu yüzde 50 indirimli

4 Beğeni

Bugün Ketebe’nin “Cengiz Aytmatov tüm eserleriyle Ketebe’de” diye reklamını gördüm sanki. Fakat Dişi Kurdun Rüyaları, Kassandra Damgası, Cengiz Han’a Küsen Bulut, Ebedi Gelin gibi eserler basılmamış sanki. Onları daha sonra mı basacaklar acaba? Bilginiz var mı?

1 Beğeni

Kitapyurdu indirim kodu falan var mı acaba?

Hiç görmedim bugüne kadar.

Alfa baskıları da çıkacak ama uygun fiyata edinmek isteyen olursa:

1 Beğeni

Nora da olan kitapların teliflerini almışlar, muhtemelen onları da basacaklardır.

1 Beğeni