@Lucifer senin kitabı parayla gösterme şakan gerçek olmuş
Benimki en azından komikti…
Konunun amacıyla alakası olmayan ironi paylaşımları ve muhabbeti farklı konuda yaparsanız sevinirim. @SJack
Lütfen indirim teklifinde bulunmayın çok nadir bir dijital baskının ayracıdır
Şu paylaşıma sadece beş adet cevap verilmiş. Ortada flood gibi konudan saptıran bir şey de yok. Muhabbetin neyi rahatsız etti onu anlamadım. İlanın sahibiyseniz eğer seve seve kaldırabilirim gönderiyi,orası ayrı.
Hayır burası bir devlet dairesi, haddinizi bilin ve kurallara riayet edin lütfen. Sayın Bluepoint laubalilikten hiç hoşlanmaz.
Umberto Eco’nun kitabı %50 indirimde (etiket fiyatı 180₺)
Romantizm Okulu %30 indirimde (etiket fiyatı 34₺)
50₺ indirim koduyla iki sadece 63.8₺
Mevlüte geldik, biraz saygınız olsun.
Hatalı baskılar daha değerli. Düzgün ortalanmış olsa 10 Tl bile etmezdi.
Bende 50 kadar Cesur Yeni Dünya ayracı var(her şeye bunu koyduklarından), gök kuşağı gibi 8-10 renk tonu, ortalanmamış baskı falan ne ararsanız var. Hatta kitap kapaklarıyla aynı malzemeden olduğu için, kitapların kapakları bile birbirini tutmuyor renk olarak
Forum ahlakını tehdit eden bir politika içindesiniz, lütfen haddinizi bilin.
Çok asabisiniz. Kavga çıkartma niyetiniz mi var?
Herkes bir sakin olsun. Biliyorum ironi üstüne ironi yapılıyor. Ama her an yanlış anlamaya meyilli ve patlamaya hazır birileri vardır. O yüzden uzatmayalım.
Bu kampanyanın geçerlilik tarihi var mıydı acaba ? Sabah sepette 50 TL indirim vardı ama şimdi yok.
Merhaba iyi günler sabah 10.00’dan sonra bitti bu kampanya sayesinde kitapları 4/1 fiyatına aldım
Hepsiburada’da Zülfü Livaneli’nin Balıkçı ve Oğlu kitabı 9 TL. Almak isteyen varsa kargo bedava bir de.