Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Bu şaka falan mı?İş Bankalarını indirime sokmuşlar,sinirim bozuldu. :zipper_mouth_face:

2 Beğeni

%50’ye varan denmesine rağmen seçili kitapların tamamı %50 indirimde tam, daha düşük oran yok. Ancak hep indirime giren ve zaten ucuz herkeste de olan kitaplar. İş Kültür dolu.

4 Beğeni

Üzdü bu… 70 beklemiştim.

Prime üyesi olmayana 25TL indirim yapıyorlar, prime üyesi olana zaten 3.50 TL’ye satmakta oldukları kitabı 3 TL’ye düşürüp büyük prime fırsatı diyolar. Böyle saçma iş mi olur?

18 Beğeni

Farklı kampanyalar sanırım bunlar birisi kupon birisi indirim.

Görseldeki ilk kitabı bilmiyorum ama diğer 2 kitap zaten fiyat olarak ucuz kitaplar. Görsele bu kitapları koyunca pek indirim yokmuş hissine kapılıyor insan.

Ben paylaşılan görselin aynısına uygulamada tıklayınca böyle açıklama çıktı farklı kampanyalar olduğunu sanmıyorum.

1 Beğeni

Gercekten biraz öyle oldu.

1 Beğeni

Amazon indirim yapmış fakat yorumlar inanılmaz. başka siteler hem pahalı satıyor hem de kargo limiti en düşükte.7.9’ karşılığında bugüne kadar onlarca güzel indirim yapmış, elinize ertesi gün ulaşıyor (belli şehirlerde) prime video, twitch gibi hizmetler var, ayrıca her şeyi yine uygun olan ürünlerin yanında bir de sepette 20TL, %30 gibi ek indirimler mevcut, ama bunlar es geçilip bu yorumlar yazılıyor. (bunların hiçbirini kullanmıyor olsanız bile verilmiş bir hizmet sonuçta.)

Bence yanlış yerden bakmışsınız. Yine güzel bir indirim ve hizmet olmuş. Amazon, diğer sitelerin verdiği hizmetin hem fazlasını hem de uygununu veriyor.

14 Beğeni

Tabi herkesin ilgilendiği kitaplar farklı farklı oluyor. Benim sepetimde duran 18 kitabın tamamı, istisnasız zamlanmış. Bu durumda benim için Amazon’da yararlanacak bir indirim bulunmuyor. Bazen piyasada bulunmayan kitapları ordan alıyorum.

5 Beğeni

Amazon’un geçen sene yaptığı muazzam kampanyaları özledim… :confused:

7 Beğeni

O durumlar biraz, amazon açılmadan önce yaptıkları stokla ilgiliydi. Amazon TR ilk açıldığında çok ucuza kitaplar alıyordum ve hatta uzun süredir baskısı olmayan kitaplar buluyordum.

1 Beğeni

Daha pazartesi günü 600 liralık spor ayakkabıyı 200 lira indirimli aldım. Her yerde 600 liraydı aynı ayakkabı, prime üyelerine 600 lira üzeri seçili ayakkabı alışverişinde 200 lira indirim uyguluyorlar. 6 taksit imkanı var bir de. Halen devam ediyor sanırım. 600/200 kampanyası.

Trendyol indirim kuponlarını da çoğunlukla genel ev alışverişi için kullanıyorum. Amazon da aynı şekilde, fiyatları takip edince bir çok ürün market fiyatından daha ucuza alınabiliyor. Twitch’de prime ile abone olma avantajı da var dediğiniz gibi.

İade edeceğiniz ürünü gelip kapıdan almaya da başlamışlar.

Aylık aboneliğin 8 lira olduğunu düşünürsek beni tatmin ediyor aldığım hizmet. Sadece kitap almak için kullanıyor olsaydım farklı düşünürdüm belki, emin değilim. Bununla birlikte amazon ile kıyaslanabilecek bir alternatif yok bence. Sadece prime ile elde edilen twitch abonelik bile 10 lira normalde. Prime video da var.

6 Beğeni
  • olarak Amazon’un kendi sitesine özel indirim yapmasına da gerek yok. Başka bir sitede indirim olduğunda, Amazon, aynı ürünü hemen kendi sitesinde 10 20 kuruş aşağı çekiyor. Hem kitapları indirimli alıyorum hem de 10, 20, 30 lira fark etmeksizin, Prime sayesinde kargo ücretsiz oluyor
1 Beğeni

Bende Amazon’dan alışveriş yapmak için indirim aramıyorum. Diğer sitelerde indirim olduğunda Amazon’da da direkt indirim oluyor genellikle. Ayrıca tek tek kitap alan biriyim. Diğer sitelerde 10Tl ve üstü olan kargo parasına karşılık Amazon’da aylık 8 liraya hem Prime Video kullanıp hem de ne alırsam alayım kargo parası ödememek iyi bir şey gibi.

4 Beğeni

Müşteri hizmetlerinin sorunumu başım ağrımadan çözmesi, uygulamada sorun yaşamadan işlem yapabilmem, karşılaşılmış tüm sorunlara çözüm üretilmiş bir hizmet sunulmuş olması gibi premium alışveriş hissi yaşatan bir site.
Amazon kurucusu kitap satarak başlamış bu işlere, sonra dünya lideri olmuş birçok noktada.
Şu an Türkiyede yeni olduğundan ve her kategoriye el attığından küçük problemlerle karşılamşamız normal (isim, kategori, fiyatlandırma, ürün-resim uyuşmazlığı olduğunda geribildirim gönderince düzeltiyorlar)
Amaçları ticaret yapmanın yanında iyi hizmet vermek.
Diğer sitelerde sadece tüccarlık var.

Bunları söyleyip hiç sevmediğim alfa yayından bir indirim paylaşayım (:

7 Beğeni

Bu kitap bayağıdır indirimde bir tükenemedi, sürekli görüyorum. Ben de 2 hafta önce paylaşmıştım burada. :sweat_smile:

1 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/IMMANUEL-KANT-Kolektif/dp/6053602876/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=3CCU8X3ZJEO4C&dchild=1&keywords=immanuel+kant&qid=1623427127&sprefix=imma%2Caps%2C213&sr=8-1

https://www.amazon.com.tr/Nietzsche-Julian-Young/dp/6053324485/ref=pd_sbs_1/258-1641413-6645749?pd_rd_w=AWqhK&pf_rd_p=621a093d-b17f-4c81-9298-b1314874c165&pf_rd_r=9F3854YBA670AQMEMY7D&pd_rd_r=1bd9cde8-cfd3-4809-b091-70bf54040b3e&pd_rd_wg=YUJKf&pd_rd_i=6053324485&psc=1

Amazon’da Dünyaya Yön Verenler Biyografi Serisi kitaplarından ikisi %62 indirime girmiş :slight_smile:

8 Beğeni

14,90 TL

3 Beğeni

Çok teşekkürler, harika oldu bu :blush:

1 Beğeni