Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

İngilizce Dan Brown kitapları güzel indirime girmiş Amazon’da. Boyutları H. A. Y. Klasiklerinden biraz büyük sanırım.
Edit: Boyutları azcık küçükmüş, ben kendimi feda edip ilk 4 kitabı aldım satın aldığınız kitaplar başlığında paylaşırım gelince. İsterseniz oraya atacağım fotoğraflara göre karar verin.

2 Beğeni

Darwin’i aylardır takip ediyorum düşmüyor fiyati.

Buraya da atalım.

5 Beğeni

5 Beğeni

3 Beğeni

Bilim Adamın Romanı İletişim yazan baskıdan mı geliyor acaba yoksa kirpi bulunan baskıdan mı? :rofl: :rofl: Amazon kapak güncellemede biraz geç kalıyor.

“kirpi bulunan baskı” hangisidir? Siz söyledikten sonra baktım ama göremedim böyle bir baskı.

Şey ya yanlış anlattım galiba kusura bakmayın. Önceki baskılarda dikine İletişim yazıyor, yeni baskılarda ise kirpi logosunun altında İletişim yazıyor ya onu demek istemiştim. Yeni baskı mı önceki baskı mı acaba diye. :no_mouth:

1 Beğeni

Anladım şimdi :smiley: Yayınevinin logosu olan kirpiymiş :smiley: Ben de kapakta kirpi var sandım :rofl: :rofl: Bilemiyorum sahiden hangi baskı gelir :slight_smile:

Reddit’te gördüğüme göre Target bu pazar başlayacak şekilde bazı ürünlerde (Çizgi roman, video oyunları vs.) 3 al 2 öde yapacakmış. Amazon Amerika da karşı hamle olarak aynı kampanyayı yapar muhtemelen. Geçenlerde 1 al 2. %50 indirim kampanyasında benzer bir şey olmuştu. İngilizce kitap alacaklar bu kampanyayı bekleyebilir. https://www.reddit.com/r/OmnibusCollectors/comments/nxebc3/target_buy_2_get_1_free_upcoming_on_sunday/

3 Beğeni

Pek kayda değer bir şey yok ama yine de işine yarayan olursa diye paylaşmak istedim.

11 Beğeni

Her zamanki %35 indirimi birkaç tane kitaba %51 indirim koyarak kampanya diye sunmak…

1 Beğeni

Bu da şimdi yüklendi, BKM’de. :upside_down_face:

2 Beğeni

Ahmet Ümit okumaya başlamak için tavsiyesi olan var mı? :grin:

Ben de hiç okumadım maalesef ama düşünüyorum, o yüzden yardımcı olamayacağım. :sweat_smile:

1 Beğeni

İstanbul hatırası olabilir…

2 Beğeni

Ben ilk İstanbul Hatırası’nı okumuştum çok güzeldi.

2 Beğeni

Vallahi süper olur. Haber verir misiniz buradan bi gelişme olursa?

1 Beğeni

1 Beğeni

Ne kadar süreceğini merak ettim. :thinking:

1 Beğeni