Az önce BKM’den Yer Açın! Yer Açın! ile Vakıf İleri’yi %50 indirim ile toplam 47,50’ye aldım.
Şey ederiz onda sıkıntı yok da, yüzde 35 fuarlar için iyi bir indirim bana göre.
200 liralık etikete göre hiç de iyi değil ya da 120. En azından benim için. 
Yakında forumda yeni bir başlığa ihtiyaç duyacağız: Almak isteyip de alamadığınız kitaplar…
Bence şimdiden açabiliriz 
BKM’de kod var mı şu an?
BKM 150/15 kod: INDKD15
ANK9 100/15 . Paparaniz varsa 100₺ ve üzeri alışverişten sonra 15 ₺ geri iade yapıyor.
Teşekkür ederim. (20)
d&r ankara geneline kargomsende adlı bir kargo firması ile gönderiyor. sanırım kendi firmaları 2 ayrı siparişim 1 haftadır transfer araçlarında dolanıyor. kitaplardaki 3 5 liralık avantajların cazibesine kapılmamakta fayda var 
Az önce Amazon’da gezinirken bu kitaba denk geldim. Ciltli 15 tl gibi bir fiyat görünce ilgimi çekti tabi
Cahillik berbat birşey, ilk kez gördüğüm içinse bir küçük bakındım. Şöyle bir açıklama buldum. "Binbir Gündüz Masalları 'nın çıkış yeri Hindistan olarak gösterilmesine rağmen, masalların sergilendiği coğrafya Ortadoğu merkezlidir.
"
Sonuç olarak 13,50 tlye aldım. Elinde bu kitap elinde olan birileri varmı? Acaba çok kötü bir çeviri mi de bu kadar ciddi bir indirimle satılıyor? Umarım öyle değildir. Hiç olmazsa sağlam geldiği takdirde dekor niyetine evin bir köşesini süsler.
Valla gece gece mutlu oldum. Ucuz kitap alınca acayip mutlu oluyorum 
Satıcı Epsilon İndirim oranı yüzde 40 civarı. Şimdilik herhalde kargo dahil en uygun fiyat bu.
Kitap365 için indirim kodu var mı acaba?