Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Üç beş liralık kitapları 10 lira diye koyup 3 al 2 öde demişler. Bunun kampanya olduğunu düşünmüyorum. Kandırmak resmen. Tek tek alsak daha ucuza geliyor. Üstelik kuponlu sitelerden alsak 5 al 3 öde bile denilebilir aynı fiyata…

9 Beğeni

Evet çok haklısınız zaten bkmkitap uzun zamandır düzgün bir indirim yapmadı

Yanlış anlamayın size tepki olarak yazmadım. Burada arkadaşlarımız kandırılmasın diye rastgele seçip baktım. Para kolay kazanılmıyor ve tüketicinin aptal yerine koyulması da sinirimi bozan bir şeydir.

2 Beğeni

Evet maalesef tüketicilerin oyunlarına yetişmek çok zor :disappointed:

Hepsiburada’da tekrardan 100₺’ye 50₺ indirim🥰

13 Beğeni

İndirimden nasıl yararlanıyoruz? Direkt ilk alışveriş olduğu için sepetten düşüyor mu yoksa bir kupon kodu falan var mı? Bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Hepsiburada yeni email hesabıyla üye olacaksınız ve uygulamada kullanılmamış telefon numarası girmeniz gerekiyor ben mesela şu kitabı 50₺ indirim olarak aldım

3 Beğeni

Yenilendiği için önceki kampanyada kullandığımız telefon numarası ve adresle tekrar yeni hesap açıp kullanabiliyor muyuz acaba? Yoksa öncekinin aynısı oldugu için hakkimizi kullanmis mi sayiliyoruz? :thinking:

Şu şekilde yaparsanız hiçbir sorun olmaz yeni email adresi yeni telefon numarası ve bulabiliyorsanız yeni bir telefondan indirseniz 50₺ indirim sepette uygulanacaktır :relaxed:

1 Beğeni

Ben denedim arkadaşlar yeni hesap açtım yine de daha önce bu kampanyayı kullandığım cihazda kampanya çıkmıyor. Cihazın da başka olması lazım.

Evet yeni cihaz +yeni telefon numarası+yeni email adresi =50₺ indirim

1 Beğeni

2 Beğeni

PC’ye android emulator kurup hepsiburada uygulamasını indirip alışveriş de yapılabilir. Yeni cihaza ihtiyacınız yok :slight_smile:

7 Beğeni

Bizi bu zorluklara sokanlar utanır mı bilmem. Fiyatların yüksekliği yüzünden ne yapacağımızı şaşırdık, tek yapmaya çalıştığımız da kitap okumak…

5 Beğeni

Tam tersine sabit fiyat yasası + sonbaharda %40 zam

2 Beğeni

O kadar haklısınız ki… Hepsiburada 50 TL indirimini duyduğumdan beri yeni cihaz arıyorum üşenmeden, erinmeden. Bu emulator olayını duyduğum çok iyi oldu.

2 Beğeni

Geçtiğimiz gün İdefix’te kodlarla 46 TL’ye geliyordu. Sipariş vermek için sitede gezinirken stok bitti, alamadım :slight_smile: Ama şu an için en uygunu sizin eklediğiniz.

1 Beğeni

Arkadaşlar BKM’de indirim kuponu var mı 105.5 lira tuttu 5 liralık indirim lazım.

ANK9 kodunu vermişti bir arkadaş.

1 Beğeni