Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

image

image
image
image
image

7 Beğeni

Küçük Öfkeli Gezegene Yolculuk etkinliğine katılmak isteyenler için süper fırsat. :slight_smile:

3 Beğeni

Henüz kitapları okumadığım için ben de bir şey bilmiyorum açıkçası. Belki bilen birisi yardımcı olabilir.

2 Beğeni

Temmuz 2020de forumdan bir üye sormuş bu cevabı vermişler. Halka dünya serisi başlığına bakabilirsiniz.

5 Beğeni

Halka Dünya ilk 3 kitabı ve Küçük Öfkeli Gezegene Yolculuk kitabını aldım @isos81 okuma etkinliği de varken hazır :slightly_smiling_face:. Teşekkürler haber için :pray:t4:.

3 Beğeni

Dördüncü kitabın çevirmenine sormayı deneyebiliriz sanırım. Sevgili @WolfCulture , beşinci kitap ile ilgili bizimle paylaşabileceğiniz bir bilgi var mı acaba?

2 Beğeni

İdefix’te sepette %5 indirim var. 150/45 hâlâ çalışmıyor mu? Yeni kodlar bulunmadı mı? :smiley:

5 Beğeni

Küçük Öfkeli Gezegene Yolculuk kitabını ben beğenmiştim. Umarım devamı gelir.

2 Beğeni

Umarım. Seri kitapların tamamlanmaması beni çok üzüyor :confused:

2 Beğeni

Benim de bilgim yok maalesef dostlar =(

4 Beğeni

Başka kurgular çeviriyor musunuz işler nasıl :stuck_out_tongue: bozulmasın diye özelden yazabilirsiniz yeni çeviriler varsa sır olarak saklarım.

2 Beğeni

Bunu duymak üzdü. Beşinci kitap ufukta görünmüyor muhtemelen demek ki. Teşekkürler bilgi için.

2 Beğeni

Belki (çok ufak bir ihtimal) bu seriyle alakalı diğer bir seriye başlayacak olabilirler diye umut ediyorum. 5. Kitap iki serinin de son kitabı diye okumuştum.

Edit: Yukarda bir arkadaş yayınevinin mesajını paylaşmış, yeni okudum. Diğer seri gündemde değil diye :confused: 5. Kitap çevirmene bile henüz verilmediyse çok uzar bu konu.

2 Beğeni

Seriyi 18 yılda bir kitap ilerletmişiz çok şükür.

2 Beğeni

Aynen. O yüzden pek umudum yok benim.
Meraklısına bilgi olsun; Halka Dünya serisinin beşinci kitabı olan Fate of Worlds aynı zamanda Fleet of the Worlds serisinin de beşinci kitabı ve her iki seriden de ilk dörder kitapları okumadan okunmamalı deniyor.

@_OZ Maalesef. :sweat_smile: Şaka bir yana Panama Yayınları bence oldukça cesur bir karar aldı bu seriyi basmaya başlayarak. Herkese hitap etmiyor, seride kitaplar aynı başarıya sahip değil, teknik bir dili var vs. Bir de etiketinde İthaki ya da Alfa falan yazmayınca satış rakamlarının iyi olduğunu pek sanmıyorum. Umarım daha fazla bilimkurgu hayranı bu esere şans verir de beşinci kitaba kavuşmamız bir 18 yıl daha sürmez.

6 Beğeni

:face_with_monocle:

2 Beğeni

Ren’in tüm ciltlileri ortalama bu fiyatlara satılıyor zaten. Değişik bir satış stratejileri var.

7 Beğeni

Görünce şaşırdım, demek zaten böyle yapıyorlarmış :joy:

1 Beğeni

BKM kitapta kampanya varmış yeni fark ettim. Kampanyalı kitaplar arasında kendi alacak listemde de olan;

Dracul- Dacre Stoker %81
Dracul

4.Maymun- J. D. Barker %78
4. Maymun

indirime girmiş

1 Beğeni

Hiç yanaşmadığım bir yayınevi bu ciltli kitaplarının çevirisi nasıl kağıt kalitesi editörlüğü falan merak ediyorum.

1 Beğeni