D&R çeki için EVE mağazasından alışveriş yapılmış olması gerekiyor.
Amazon’da Prime üyelerine 100 TL ve üzerine 25 TL indirim kodu var. KOD: PRIME25
İlk alışveriş mi yine acaba, denedim sepete ama olmadı.
Bende de olmadı. Bu kod satın alma işlemlerinde kullanılamaz yazıyor. 
Kampanya şartlarında ilk siparis ibaresi yoktu. Öncesinde bir sürü siparişim vermiş olmama rağmen kod bende calıştı hatta 5 ürün ve üzerine %5 indirim de yansıyanca 30 TL’lik bir indirim oldu sepetimde.
Belki hesaba özel tanımlanmıştır diyelim.
Olabilir. 2500 kullanım ile sınırlıdır deyince genel bir kampanya olduğunu düşünmüştüm.
Hem masaüstü hem mobil uygulama üzerinden denedim, bende de çalışmadı. 
Aktif, geçerli bir kod ama belli kişilerde çalışıyor muhtemelen.
PRME25 yazdığımda “girdiğiniz promosyon kodu geçerli değil.” diyor ama PRIME25 için böyle demiyor. Herkeste çalışmıyor anlaşılan 
Keyifle okuyunuz , Amazon Müşteri hizmetlerine bu kodun ben de neden çalışmadığını sordum ısrarla kod ilk alışverişte geçerli olduğunu söyledi .
Bende de çalışmadı. Neye göre lütfedip indirim koduna layık gördükleri üyeleri seçiyorlar anlamadım. Prime üyelik denen şeyin basamakları da yok, hiç hoşuma gitmiyor bu durum.
Hatta nezaketle acaba kişiye özel bir kod mu diye sorduğumda hayır asla böyle bir şey olamaz yazdı ben mi müşteri temsilcisiydim anlamadım
alttan aldım ve bence Amazonun sitesinde bir düzen yok
Müşteri hizmetlerine sordum hem de iki kere normalde çok inatçı bir insan değilimdir ama bu tarz şeylerden gerçekten de hoşlanmıyorum . Bir tanesi azarlar bir şekilde bu kodun sadece ilk alışverişte çalıştığını diğer kişi de böyle bir kampanyanın olmadığını söyledi

Bizden daha az şey biliyorlar. 
Kodun çalışmama sebebini buldum arkadaşlar.
Amazon bazı ürünleri X, bazı ürünleri Y deposundan gönderiyor. İlk alışveriş olmamasına rağmen çalıştı kodum. Hangi ürünün olacağını bulmak gerekiyor. Tamamla deyince 1/2 1/1 teslimat yazısı çıkıyorsa o zaman geçerli olmuyor kod.
İlk alışveriş şartı yok. Kontrol ettim kod bende de çalışıyor çünkü.

olmayanlar için üzüldüm…