Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

D&R çeki için EVE mağazasından alışveriş yapılmış olması gerekiyor.

5 ürün alana %5 indirim

5 Beğeni

42’ TL’den %53 indirim görmüş:
Edit: Amazon

2 Beğeni

4 Beğeni

Amazon’da Prime üyelerine 100 TL ve üzerine 25 TL indirim kodu var. KOD: PRIME25

İlk alışveriş mi yine acaba, denedim sepete ama olmadı.

1 Beğeni

Bende de olmadı. Bu kod satın alma işlemlerinde kullanılamaz yazıyor. :confused:

Kampanya şartlarında ilk siparis ibaresi yoktu. Öncesinde bir sürü siparişim vermiş olmama rağmen kod bende calıştı hatta 5 ürün ve üzerine %5 indirim de yansıyanca 30 TL’lik bir indirim oldu sepetimde.

3 Beğeni

Belki hesaba özel tanımlanmıştır diyelim.

2 Beğeni

Olabilir. 2500 kullanım ile sınırlıdır deyince genel bir kampanya olduğunu düşünmüştüm.

Hem masaüstü hem mobil uygulama üzerinden denedim, bende de çalışmadı. :frowning:

Aktif, geçerli bir kod ama belli kişilerde çalışıyor muhtemelen.

PRME25 yazdığımda “girdiğiniz promosyon kodu geçerli değil.” diyor ama PRIME25 için böyle demiyor. Herkeste çalışmıyor anlaşılan :smiley:

10 kitap aldım bu şekilde indirim uyguladı :yum: olmayanlar için üzüldüm…

6 Beğeni

Keyifle okuyunuz , Amazon Müşteri hizmetlerine bu kodun ben de neden çalışmadığını sordum ısrarla kod ilk alışverişte geçerli olduğunu söyledi .

1 Beğeni

Bende de çalışmadı. Neye göre lütfedip indirim koduna layık gördükleri üyeleri seçiyorlar anlamadım. Prime üyelik denen şeyin basamakları da yok, hiç hoşuma gitmiyor bu durum.

2 Beğeni

Hatta nezaketle acaba kişiye özel bir kod mu diye sorduğumda hayır asla böyle bir şey olamaz yazdı ben mi müşteri temsilcisiydim anlamadım :thinking: alttan aldım ve bence Amazonun sitesinde bir düzen yok

Müşteri hizmetlerine sordum hem de iki kere normalde çok inatçı bir insan değilimdir ama bu tarz şeylerden gerçekten de hoşlanmıyorum . Bir tanesi azarlar bir şekilde bu kodun sadece ilk alışverişte çalıştığını diğer kişi de böyle bir kampanyanın olmadığını söyledi :sweat_smile: :sweat_smile:

1 Beğeni

Bizden daha az şey biliyorlar. :joy:

1 Beğeni

Kodun çalışmama sebebini buldum arkadaşlar.
Amazon bazı ürünleri X, bazı ürünleri Y deposundan gönderiyor. İlk alışveriş olmamasına rağmen çalıştı kodum. Hangi ürünün olacağını bulmak gerekiyor. Tamamla deyince 1/2 1/1 teslimat yazısı çıkıyorsa o zaman geçerli olmuyor kod.

İlk alışveriş şartı yok. Kontrol ettim kod bende de çalışıyor çünkü.