Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Telefon numarası da sıkıntı, özellikle aileniz geniş değilse. :sweat_smile:

Geçen aylarda alışveriş yapmıştım. Hediye çeki tanımladılar. Siz kullanabiliyorsanız kullanın. 8.05 indirim 100 lira sepete.
RMG25KNQH3 Sepet İndirimi 8.05 TL 100 TL

Farklı mail açmak gerekiyor ama sanırım, değil mi? Telefon numarası da mı gerekiyor, yani cihaz için kullanabileceğimiz bi yöntem bu?

Kitabı geçen indirimden aldım. Okumadım henüz. Şunu belirtmeliyim, bu kitaba ciltli demek diğer ciltli herhangi bir kitaba hakaret olur. Cilt ile karton kapak arası kendine özgü bir stili var :grinning:. Birde 300 sayfa gözüküyor bazı sitelerde fakat 700 küsur sayfa. Sonuç olarak aldığıma memnunum, 14 liranın çok üzerinde eder. Sayfa ve baskısı çok güzel. Sanırım çok satılmadığı için eritiyorlar.

1 Beğeni

Yeni mail adresiyle üye ol dedim. İsim vs doldurdum kabul etti. Pc den yaptım bu işlemi. Uygulamayı indirdim şuan giriş yaptım sepet 50 tl indirim oldu. Telefon adres doldurmadım daha bakalım.

1 Beğeni

Haber verir misiniz sonucu?

Yeni mail + babamın numarasıyla kayıt yaptım sepet tutarım 50 azaldı.
Sizin için eski hesabımdaki kendi numaramla numaramı güncelledim. Sepet normal indirim olan 20 lira azaldı. Başka telefon numarası istiyor.
Ben alışveriş yaptığımda babamın adı ve telefonunu kullanıyordum. Yine aynı adresi ekledim sıkıntı olmadı. Numara başka olsa ve teslim adresi telefon aynı olsa sıkıntı olmuyor.
Yanlış anlamadıysam bu şekilde.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Yeni numara ve mail ile kaydolmama rağmen bende olmadı cidden tadım kaçtı :pensive:

1 Beğeni

Uygulamadan mı girdiniz Pc den olmuyor. ve 100 tl sepet tutarı olması gerek. Bende 99,40 sepet yapmışım baktım olmuyor. Sonradan fark ettim.

1 Beğeni

Denedim ve oldu ne kadar teşekkür etsem az hemen sepeti dolduruyorum :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Rica ederim. Hemen onaylıyorum sepeti bende. Ne olur ne olmaz :slight_smile:

1 Beğeni

Arkadaşlar olay tamamen cihazda. İlk kez bu kampanyadan yararlanılacak bir cihazda yeni bir maille hesap açıyorsunuz. Sonra yeni bir numarayla sms kodu onaylıyorsunuz. Adres aşamasında herhangi bir numara yazabilirsiniz kampanyayla alakası yok.bu şekilde yapılmazsa olmuyor boşuna vakit kaybetmeyin.

2 Beğeni

200 adet çocuk bezi ve 24 paket ıslak mendil alarak katıldığım kampanya oldu. :smile:

Çok sağ olun :slight_smile:

3 Beğeni

Kitap az önce elime ulaştı, aynen bildiğimiz kitap kapağının bir tık kalını, ciltli değil. Fakat benim sorunum başka kitap kirli geldi. Aldığım fiyatı düşünüyorum kire bakıyorum iade edip etmemekte kararsızım. (tekrar sipariş veremem teslimat tarihinde evde olmayacağım)

2 Beğeni

2014 basımı 7 senede ne yazık ki tükenmemiş bir kitap. Gördüğünüz kir bence normal ve yeniden Amazon’dan ya da herhangi bir yerden sipariş ederseniz öyle gelebilir. Bir şekilde temizlenir herhalde.

1 Beğeni

Sorun tek bu kitapta olsa belki pozitif bakabilirdim fakat canımı sıktılar. Evde olacak olsam dert etmem iade eder, daha temiz gelmelerini umut ederek tekrar sipariş veririm. Haklı olabilirsiniz. 14 kitabın 7’si için iade işlemi başlattım. Bunu kıyamadım nedense :grin: Sabah karar veririm en iyisi.

Birde hepsiburada 100 TL sepete 50 TL indirim durumu ne zamana kadar geçerli bilgisi olan var mı? Birde satıcı hepsiburada olsun olmasın, hepsiburada’dan alınan kitap defolu gelirse kolayca iade alıyorlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

1 Beğeni

BKM’yi daha önce hiç kullanmadım, %50 indirim var diye İthaki’nin geçenlerde çıkardığı Cehennem Atlası kitabını alacaktım, sepeti oluşturup siparişi onaylayacaktım ki Amazon’da kontrol edince oraya da %50 geldiğini gördüm ve oradan aldım :smiley:

1 Beğeni

Evet, genelde BKM ve Amazon aynı fiyatları uyguluyor, kargo limitiyle uğraşmamak için Amazon ideal seçim. :sweat_smile:

1 Beğeni

ÇEK KAZAN KAMPANYALARI

D&R

TRENDYOL

KOTON

2 Beğeni