Bazı kitaplarda yüzde 70 var.
4 al 3 öde kitapları filtrelemenin bir yolu yok mu? Hangi kitaplarda geçerli diye arayarak bulmak yorucu.
Amazon’un sitesi çok kullanışsız. Kitabın içine girmeden uygulamadan sepete bile atamıyorsun. Mesele Lacivert Kitaplar diye yazıyorsun ve listeleniyor fakat hepsini almaya kalktığında tek tek girip çıkman lazım. İşkence resmen. Sırf bu sebepten almadım. Uğraşamam.
Amazon konusunda benim gibi düşünen birini buldum nihayet. SIRF uğraştığım için hala sipariş veremedim amazondan.
Şu linki bi deneyin:
Bkm’de 100 TL üzeri 15 TL indirim kodu da var (ANK9), bugün kullandım çalışıyor. BAYRAM10’dan daha yararlı olabilir sizin için.
Hepsiburada 100 TL’ye 50 TL indirim kampanyası devam ediyor mu? Yeni bir hesapla denediğimde satın alma ekranına geldiğim zaman kayboldu kampanya.
Daha önce kullandığınız cihaz, numara ve isim algıladığı zaman iptal ediyor. Bu durum yoksa 1 gün sonra tekrar deneyin, çalışıyor o zaman.
Böyle bir skandal daha önce görmedim lütfen n11.com’dan alışveriş yaparken bunu göz önünde bulundurun çok şükür sipariş vermemişim
Aynı cihazda farklı bir hesap ve farklı bir kartla alışverişi yapmayı denesem olmuyor mu yani? İllaki farklı bir cihaz mı olması gerekiyor?
Aynen, daha önce Hepsiburadadan alışveriş yapılmamış bir cihaz olması gerekiyor.
Varsayalım barkod numaraları karışmış, o ürünü sisteme girince başka ürün çıkıyor, barkod numarası düzeltilene değin ürünü satıştan çekmesi lazım. N11 'e satıcıyı ve durumu iletin diyeceğim ama N11 ile bir şey çözmek de zor.
Evet maalesef dikkat etmek gerekiyor
Ali Güler hocanın kitap setlerinde iyi indirim var. Ben değerlendirdim. İlgilenen olursa.
Ali Güler hoca Anıtkabir Müze komutanlığı, İstanbul askeri müze komutanlığı gibi görevleri yapmış ve albay rütbesi ile ordudan emekli olmuş bir tarihçi komutandır.
https://www.halkkitabevi.com/gizlenen-turkun-tarihi-seti-7-kitap-1-ajanda
Kidega aktif indirim kodu var mı arkadaşlar? KdG2107 kodu geçersiz…