Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Ben de bulamadım. Yazan olursa beni de etiketlesin :grinning_face_with_smiling_eyes:

Mareşal Fevzi Çakmak ve Günlükleri’nden 1 tane kalmış.

2 Beğeni

Aldım. Teşekkürler. Umarım başkası almamıştır.

1 Beğeni

Frankenstein(1) çizgi romanı yüzde 51 indirimli. 2’inci cilde de bakın.

image

4 Beğeni

Teşekkürler. Bunları biliyorum ama almak istediğim kitap bir tek D&R’de var. O da 54 lira. Onun için 50 lira üzeri 10 TL, 15 TL türü kod veya hediye çeki arıyorum. Biraz daha arayım bulamazsam 100 TL üzeri olan kodu kullanırım.

1 Beğeni

Amazon’un 4 al 3 öde kampanyasını 2.3…kez kullanamıyormuyuz yoksa bende mi bir aksilik var. Az önce kampanya ile alışveriş yaptım ve KTPS4 kullanmaya gerek olmadan indirim düştü. Şimdi aynı şekilde işlem yapmaya çalışıyorum indirim düşmüyor. İndirim ilk alışverişte olduğu gibi kendiliğinden yansımayınca, kodu elle girdim kabul etmiyor… Varmı deneyen, konuyla ilgili fikri, bilgisi olan?

Ben de denedim ve olmadı tek seferlikmiş. Dediğiniz gibi promosyonlardan ‘‘Kullan’’ çıkıyordu ona tıkladım daha sonra kod girmeden sepette kendiliğinden kampanya oldu. Tekrardan ne promosyonlarda çıktı ne de sepette kod ile oldu.

Saçmalık yahu. 🤦 Amazon son günlerde gözümdeki popüleritesini kaybediyor.

1 Beğeni

2 Beğeni

Sezar Biyografisi İş Bankası Kültür Yayınları %53 indirimli.

2 Beğeni

Amazon %70e varan indirimler kısmında kitap çeşitliliği artmış bakabilirsiniz.

1 Beğeni

Hepsiburada hesapları kontrol edin çek yüklenmiş (özellikle geçen yıl kullanılıp unutulan hesaplar)

Nerden bakılıyor ona?

https://www.amazon.com.tr/deal/62998258/?_encoding=UTF8&showVariations=true&searchAlias=stripbooks&smid=A1UNQM1SR2CHm&pf_rd_p=7e6a5e1a-d66e-4a96-8cd4-0dced401ef98&pf_rd_r=QFPZ0DX05GEC6RM0K5T0

1 Beğeni

3 Beğeni

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? (Sert Kapak) %58 indirimli.

1 Beğeni

Teşekkürler kaptım indirimi bitmeden :+1::+1:

2 Beğeni

Martı Yayınları’nın tüm Sherlock Holmes kitaplarında %74 indirim var.

Kaliteli ve uygun fiyata kitabı kaçırmayın derim. Amazon’da şu anda stok var.