Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Olabilir bende 30.000 ile sınırlıdır yazıyor. Hesapta görünmüyorsa uygulanmaz. 60/15 olmadı mesela.

Amazon’un bu hesaba özel kod tanımlama işi aşırı saçma bence.

6 Beğeni

YAZPROMO kodunu denemek için 91 liralık gelişigüzel bir sepet oluşturdum. Kod deneme sayfasına gelince daha kodu denemeden kendi kendine 4 -5 liralık bir indirim yaptı.
Ama kod çalışmadı. Neden indirim yaptı anlayamadım.

1 Beğeni

@smartestidiot Sizden görüp sipariş geçtim, BKM’de ‘çok satan kitaplarda 1 alan 1 bedava’ + ANK9 15/100 indirim kodu ve Papara %15 cashback ile şurası sadece 73 tlye geldi, teşekkür ederim. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Ne demek, keyifle okuyun şimdiden. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Girdiğiniz promosyon kodu satın alma işlemlerinde kullanılamaz uyarısı çıktı malesef

1 Beğeni

7 Beğeni

BKM içerir!

İki kitabın da içerik kalitesi güzel, ayrıca 100 TL üzerine ANK9 kodu ile 15 TL daha düşüyor.

3 Beğeni

IMG_20210718_141228

Marmara Park - D&R.

16 Beğeni

D&R indiriminde Gayri Resmi Amerikan Tarihi serisi var. Daha önce okuyan oldu mu? Yorumlarını yazabilir mi?

images - 2021-07-18T171633.651

6 Beğeni

Benim ilgimi çekiyor, Gore Vidal kıymetli bir yazar. Fakat seri 7 kitaptan oluşuyor ve uzun zaman geçmesine rağmen yayınevi çevireleri tamamlamadı bildiğim kadarıyla. Belki de bu yarım kalış sebebiyle indirimde. Alfa bassa da bayram etsek.

1 Beğeni

3 Beğeni

Serinin sadece Lincoln kısmı olmadığı için okumaya başlamadığım seri, burada görünce herhalde dört kitapta Dnr’da mevcuttur diye giriş yapıp baktım yine sükutu hayale uğradım…

1 Beğeni

Biraz geç oldu ama gönderileri okurken mental açıdan üşendim gidip bakmaya derken sizin görseli gördüm. Şimdi alacak bir iki kitap gördüm. Akşam eşime işkence yapayım. :grimacing:

3 Beğeni

https://www.ilknokta.com/isaac-asimov/isaac-asimov-10-kitap-takim.htm

4 Beğeni

D&R Optimum

9 Beğeni

Sanırım kimse yazmamış ya da görmedim ama bugün D&R mağazasında Can yayınları kitaplarında da 4 al 3 öde kampanyası vardı. Ne kadar avantajlı olur bilemiyorum.

4 Beğeni

Kusura bakmayın, onları atmayı unuttum. Özellikle kısa klasiklerde olduğunu hatırlıyorum. Bugün hem Optimum hem Piazza’da ki D&R’a uğradım. Optimum’da olmayınca Gogol’le Dostluğumuz ve Mektuplaşmamız’ı almak için Piazza’ya da gittim. Kapanmasına 5 dakika kala yetiştim. Veri tabanından kitapları incelerken 14.90 indirimli kitapların belli başlı mağazalara dağıtıldığı ve her birinden 7’şer adet olması dikkatimi çekti. İstanbul, İzmir, Ankara … farketmeksizin.

3 Beğeni