Olabilir bende 30.000 ile sınırlıdır yazıyor. Hesapta görünmüyorsa uygulanmaz. 60/15 olmadı mesela.
Amazon’un bu hesaba özel kod tanımlama işi aşırı saçma bence.
YAZPROMO kodunu denemek için 91 liralık gelişigüzel bir sepet oluşturdum. Kod deneme sayfasına gelince daha kodu denemeden kendi kendine 4 -5 liralık bir indirim yaptı.
Ama kod çalışmadı. Neden indirim yaptı anlayamadım.
@smartestidiot Sizden görüp sipariş geçtim, BKM’de ‘çok satan kitaplarda 1 alan 1 bedava’ + ANK9 15/100 indirim kodu ve Papara %15 cashback ile şurası sadece 73 tlye geldi, teşekkür ederim.
Ne demek, keyifle okuyun şimdiden.
Girdiğiniz promosyon kodu satın alma işlemlerinde kullanılamaz uyarısı çıktı malesef
BKM içerir!
İki kitabın da içerik kalitesi güzel, ayrıca 100 TL üzerine ANK9 kodu ile 15 TL daha düşüyor.
D&R indiriminde Gayri Resmi Amerikan Tarihi serisi var. Daha önce okuyan oldu mu? Yorumlarını yazabilir mi?
Benim ilgimi çekiyor, Gore Vidal kıymetli bir yazar. Fakat seri 7 kitaptan oluşuyor ve uzun zaman geçmesine rağmen yayınevi çevireleri tamamlamadı bildiğim kadarıyla. Belki de bu yarım kalış sebebiyle indirimde. Alfa bassa da bayram etsek.
Serinin sadece Lincoln kısmı olmadığı için okumaya başlamadığım seri, burada görünce herhalde dört kitapta Dnr’da mevcuttur diye giriş yapıp baktım yine sükutu hayale uğradım…
Biraz geç oldu ama gönderileri okurken mental açıdan üşendim gidip bakmaya derken sizin görseli gördüm. Şimdi alacak bir iki kitap gördüm. Akşam eşime işkence yapayım.
Sanırım kimse yazmamış ya da görmedim ama bugün D&R mağazasında Can yayınları kitaplarında da 4 al 3 öde kampanyası vardı. Ne kadar avantajlı olur bilemiyorum.
Kusura bakmayın, onları atmayı unuttum. Özellikle kısa klasiklerde olduğunu hatırlıyorum. Bugün hem Optimum hem Piazza’da ki D&R’a uğradım. Optimum’da olmayınca Gogol’le Dostluğumuz ve Mektuplaşmamız’ı almak için Piazza’ya da gittim. Kapanmasına 5 dakika kala yetiştim. Veri tabanından kitapları incelerken 14.90 indirimli kitapların belli başlı mağazalara dağıtıldığı ve her birinden 7’şer adet olması dikkatimi çekti. İstanbul, İzmir, Ankara … farketmeksizin.