Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

2-3 tane kitabı gözüme kestirdim bu sıcakta nasıl gideceğim şimdi :frowning: Marmara Park AVM ye yolu düşen olursa fotoğraf paylaşmasını rica ediyorum.

Perlavista AVM’ye gidenler de paylaşırsa çok müteşekkir olurum. :blush:

Amazon’da

1 Beğeni

Ne kadar değerli kitaplar 14.90a düşmüş!.. Hemen gidip Jose Mourinho’yu almalıyım.

3 Beğeni

Perlavista’da D&R yok. İNKİLAP KİTAPEVİ var.

Marmara Park’a gidicem ama hafta içi düşünüyorum.

1 Beğeni

gittiğinizde paylaşım yaparsanız çok sevinirim.

1 Beğeni

Hepsiburada’da Tess yine indirimde.

https://www.hepsiburada.com/tessciltli---thomas-hardy-p-HBCV00000BCVAH?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail

YKY’den tam metin almanızı öneririm ama yine de paylaşayım ilgisini çekebilecekler için. Don Kişot %72 indirim https://www.hepsiburada.com/don-kisotciltli---miguel-de-cervantes-p-HBCV00000BCV4V?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail

1 Beğeni

Amazon un 5 Ağustosa kadar devam eden PRIME25 kodu nu az önce kullanamayınca müşteri hizmetlerine sordum kotası doldu dedi. Aynı durumu yaşayan var mı?

1 Beğeni

Ben de aynı sorunu yaşıyorum, sanırım bu kod için buraya kadarmış.

Hala anasayfada reklamı yapılan kampanyanın bitişi 5 Ağustos kampanya kodunun tükeniş tarihi 17 Temmuz. Cevap olarak bu hafta 60/15 kampanyası başlayacak onu bekleyin.Bir aylık kampanyayı 12. günde kod tükendi diye sonlandırmak Amazon’un pazara ayak uydurma çabası değildir diye umuyorum.

Bu kod bilgisi her kullanıcıya da çıkmıyor. 60/15 kodu bana da söylendi ancak ne zaman çıkacağı ile bilgi vermiyorlar. Biraz daha soru sorduğumuzda site üzerinde kampanyaları takip edin diyor. Hatta bazı kampanyaları bizler onlardan daha iyi biliyoruz. Amazon kibarlığın ötesine geçip yararlı ve yapıcı bilgi vermeli. Bu süreçte HB zaten yaptığı kampanyalarla atağa kalktı.

2 Beğeni

Atirus’la karıştırmışım.:grimacing:

60/15 bende 3 gündür var ve kodu YAZ15

5 Beğeni

Bugün Kızılay’a indim, Balonla Beş Hafta kitabını almak için. Neyse Kızılay’da ki İş Bankası mağazasında Altın Kitapların bazı kitaplarını da satmaya başlamışlar ve Stephen King ile Dan Brown kitapları %40 indirimliydi. Bunun bilgisini vermiş olayım.

3 Beğeni

Şu Amazon’un ‘‘İlk’’ kodları sıktı artık. :no_mouth:

10 Beğeni

Amazon 80/20 kodu: YAZPROMO. İlk alışveriş vs olma şartı yok.

2 Beğeni

DR Kampanyalı Kitaplar - Viaport Şubesi
Çok çeşitlik kitaplar vardı, burada gördüklerime ek.

20210717_171315

13 Beğeni

Kotası doldu sanırım satın alma işleminizde kullanılamaz diyor. Prime üyesiyim, her iki yerden denedim. 10 defa alışveriş yapmışımdır. Oysaki sepet tamda 80 liraydı. Teşekürler yine de.

3 Beğeni

İki farklı Prime hesabımda da bu kodlar çalışmıyor maalesef. Birinde ilk alışveriş için,diğeri kullandığım prime hesabı. Hesaba özel tanımlanıyorlar sanırım.

1 Beğeni