Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Hepsiburada satıcılı hiçbir kitapta indirim yok. Dolayısıyla indirim yok çünkü diğer satıcılar %2-20 indirim yapıyor. Ha Agatha Christie kitaplarında indirim var ama değmez.

1 Beğeni

Evet bende şimdi baktım uyanıklık yapıyorlar tamamen. Belli başlı 2-3 kitap alınca indirimden ciddi bir şekilde yararlanabiliyorsunuz.

Evet biraz bakındım bende pek işe yarar şeyler göremedim kendimce, belki birilerine denk gelir istediği kitaplarda :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

7 Beğeni

galiba ilk defa ayrıntıyı %50 indirimde görüyorum. yanılıyor muyum?

Sadece 11 kitapta %50 indirim var, geri kalanı %27…

2 Beğeni

hahaha şimdi geçti şaşkınlığım :slight_smile:

1 Beğeni

Evet haklısınız ayrıntı,sel ve iletişim gibi yayınevlerinde %50 ve üzeri indirim fazla olmuyor

Yakın zamanda yapılacak güzel, toplu bir indirim yok mu :pensive: Toplu kitap sipariş edeceğim fakat güzel bir kampanya bekliyorum.

Kırmızıkedi’nin sitesinde indirime girmiş.

Adsız2

4 Beğeni

Amazon’da %47 olmuş kitapları… Amazon yine formunda. :rofl:

1 Beğeni

Amazon da takipte böyle şeyleri. Kim en ucuza satıyorsa onun sattığı fiyattan 1-2 kuruş daha alttan satıyor :joy:

1 Beğeni

Idefix için bedava kargo kodu olan var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim. :heart:

0031AB7F bende çalışıyordu.

1 Beğeni

3 Beğeni

image

3 Beğeni

bu kitap 8 tl etiket fiyatlı ve 4tl indirimli olarak satılıyordu. şimdi 22tl mi olmuş? Vay kırmızıkedi vay. incecik bir kitap değil mi bu yahu?

8 Beğeni

Amazon’un outlet kitap reyonunda fiyatları çok düşük olmamakla beraber epeyce İngilizce kitap var. İlgilenenler bakabilir.
https://www.amazon.com.tr/s?i=stripbooks&srs=21034483031&pf_rd_i=21034466031&pf_rd_m=A1UNQM1SR2CHM&pf_rd_p=d9e578da-55dc-479b-9711-d8003e7c77c9&pf_rd_r=42XAXK05VHVMBE762AQH&pf_rd_s=mobile-hybrid-2&pf_rd_t=1201&ref=mh_s9_acss_cg_troutt3_3d1_w

2 Beğeni

image

2 Beğeni