Hepsiburada satıcılı hiçbir kitapta indirim yok. Dolayısıyla indirim yok çünkü diğer satıcılar %2-20 indirim yapıyor. Ha Agatha Christie kitaplarında indirim var ama değmez.
Evet bende şimdi baktım uyanıklık yapıyorlar tamamen. Belli başlı 2-3 kitap alınca indirimden ciddi bir şekilde yararlanabiliyorsunuz.
Evet biraz bakındım bende pek işe yarar şeyler göremedim kendimce, belki birilerine denk gelir istediği kitaplarda
galiba ilk defa ayrıntıyı %50 indirimde görüyorum. yanılıyor muyum?
Sadece 11 kitapta %50 indirim var, geri kalanı %27…
hahaha şimdi geçti şaşkınlığım
Evet haklısınız ayrıntı,sel ve iletişim gibi yayınevlerinde %50 ve üzeri indirim fazla olmuyor
Yakın zamanda yapılacak güzel, toplu bir indirim yok mu Toplu kitap sipariş edeceğim fakat güzel bir kampanya bekliyorum.
Kırmızıkedi’nin sitesinde indirime girmiş.
Amazon’da %47 olmuş kitapları… Amazon yine formunda.
Amazon da takipte böyle şeyleri. Kim en ucuza satıyorsa onun sattığı fiyattan 1-2 kuruş daha alttan satıyor
Idefix için bedava kargo kodu olan var mı acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
0031AB7F bende çalışıyordu.
bu kitap 8 tl etiket fiyatlı ve 4tl indirimli olarak satılıyordu. şimdi 22tl mi olmuş? Vay kırmızıkedi vay. incecik bir kitap değil mi bu yahu?
Amazon’un outlet kitap reyonunda fiyatları çok düşük olmamakla beraber epeyce İngilizce kitap var. İlgilenenler bakabilir.
https://www.amazon.com.tr/s?i=stripbooks&srs=21034483031&pf_rd_i=21034466031&pf_rd_m=A1UNQM1SR2CHM&pf_rd_p=d9e578da-55dc-479b-9711-d8003e7c77c9&pf_rd_r=42XAXK05VHVMBE762AQH&pf_rd_s=mobile-hybrid-2&pf_rd_t=1201&ref=mh_s9_acss_cg_troutt3_3d1_w