Hobbit Ciltli Özel Baskı kitapyurdu.com’da 26₺ ayrıca yarın Pozitif Yayınları yine kitapyurdu.com’da %50 indirime giriyor. Özellikle Falih Rıfkı Atay ile Orhan Koloğlu kitaplarını öneririm. Tarihe ilgi duyanlar için.
26TL gösteriyor Twitter’da ancak sitelerinde 33,80TL nedense
Gece 00.00 da bitti kampanya.
Papara kart ile 62 TL
20 TL indirim kuponu kazandınız. 355B8F1D 20-30 Temmuz tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
20 TL indirim kuponu kazandınız. 355D4084 20-30 Temmuz tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
Kidega’da ithakinin tüm kitaplarında %50 indirim var saat 1’e kadar geçerli. En para ile birleşince güzel bir indirim oluyor. Birde hesaplardaki puanlara bir bakın bana ekstradan 20 TL yüklenmiş.
Bunları unutmuştum. Ama daha günün bitmesine sekiz saat var. Umarım işinize yarar.
İdefixe kuponları.
Üsttekini kullandım, teşekkürler.
Kidega’da Yapı Kredi Yayınları hafta sonuna özel %50 indirimde.
Bir an sevinmiştim haberi görünce ama olmadı yine malesef. Harry Potter özel baskı %25, normal baskı %50 indirimde. Her seferinde bunu yapıyorlar. Özel baskı olunca yayınevine dahil olmuyor mu sanki bir anlasam .
Papara da varsa bu ay için toplam 15 lira daha indirim alabilirsin. Gördüğüm kadarıyla en ucuz şu anda sadece BKM’de var.
Kidega’da cashback indirim kodu gibi bir şeyler var mı şu an?
Listem Say, Kronik ve Alfa dolu onlarda %50 yi görmüyorlar ithakiden nerdeyse hiç kitabım yok onda da 15 gün %50 pffff
+1 ben de merak ediyorum bunu