Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Hobbit Ciltli Özel Baskı kitapyurdu.com’da 26₺ ayrıca yarın Pozitif Yayınları yine kitapyurdu.com’da %50 indirime giriyor. Özellikle Falih Rıfkı Atay ile Orhan Koloğlu kitaplarını öneririm. Tarihe ilgi duyanlar için.

26TL gösteriyor Twitter’da ancak sitelerinde 33,80TL nedense

Gece 00.00 da bitti kampanya.

2 Beğeni

İdefix

1 Beğeni

Papara kart ile 62 TL

5 Beğeni

20 TL indirim kuponu kazandınız. 355B8F1D 20-30 Temmuz tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

20 TL indirim kuponu kazandınız. 355D4084 20-30 Temmuz tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

resim
resim
resim
resim
resim

5 Beğeni

Kidega’da ithakinin tüm kitaplarında %50 indirim var saat 1’e kadar geçerli. En para ile birleşince güzel bir indirim oluyor. Birde hesaplardaki puanlara bir bakın bana ekstradan 20 TL yüklenmiş.

kidega01
kidega02

5 Beğeni

2 Beğeni

Ekran Alıntısı 02
Ekran Alıntısı

Bunları unutmuştum. Ama daha günün bitmesine sekiz saat var. Umarım işinize yarar.
İdefixe kuponları.

1 Beğeni

Üsttekini kullandım, teşekkürler.

Capture

1 Beğeni

Kidega’da Yapı Kredi Yayınları hafta sonuna özel %50 indirimde.

7 Beğeni

Bir an sevinmiştim haberi görünce ama olmadı yine malesef. Harry Potter özel baskı %25, normal baskı %50 indirimde. Her seferinde bunu yapıyorlar. Özel baskı olunca yayınevine dahil olmuyor mu sanki bir anlasam :cry:.

5 Beğeni

Hepsiburada’da

4 Beğeni

7 Beğeni

Papara da varsa bu ay için toplam 15 lira daha indirim alabilirsin. Gördüğüm kadarıyla en ucuz şu anda sadece BKM’de var.

1 Beğeni

Kidega’da cashback indirim kodu gibi bir şeyler var mı şu an?

1 Beğeni

Kitapyurdunda 15 gün boyunca İthaki indirimi varmış.

12 Beğeni

Listem Say, Kronik ve Alfa dolu onlarda %50 yi görmüyorlar :frowning: ithakiden nerdeyse hiç kitabım yok onda da 15 gün %50 pffff :frowning:

3 Beğeni

+1 ben de merak ediyorum bunu