Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

İyi oldu bu, çizgi romanlar vardı bayadır ertelediğim. Enpara ile iyi denk geldi. Bugün temmuz için aldım. Yarında ağustos için alacağım. Haber verdiğiniz için teşekkürler.

İndirim kodu vardı kullanılan onu buldum ama kabul etmedi. Sanırım kaldırmışlar.

2 Beğeni

Enpara’da ne kampanyası var?

Teşekkür ederim çok şartları varmış :confused:

Evet şartları çok ama hali hazırda yapanlardan olunca direkt hazıra kondum :slight_smile:

Rica ederim, keyifli okumalar.

alfa yayın grubuyla Kitapyurdu’nun bir anlaşmazlığı var. dikka ederseniz bir sürü kitabın stok ve fiyat sorunu olduğunu görürsünüz Kitapyurdu’nda.

kidega’da kitaplar çok pahalı. 100/25 kampanyasıyla alsak bile yine de piyasadan daha pahalıya geliyor. üstelik 25 tl iadeyi anlık değil de bir sonraki ay yapıyor. işlevsiz ve ölü doğan bir kampanya…

1 Beğeni

Diğer sitelerde indirim kaç bilmiyorum ama Say Yayınları babil sitesinde şu an %35 indirimliymiş.

1 Beğeni

Etiket fiyatlarında fark yoksa YKY %50 indirimli haftasonunda.
İadeyi de ayın 7’sinde yapıyor yani bir hafta var aslında. Sürekli olmasa da bu gibi %50 indirim olduğu zaman tercih ediyorum ben İthaki, YKY gibi yayınevlerinde.

1 Beğeni

Yok ben genel olarak örnek verdim KY özelinde değil. Yoksa KY nin sıkınti yaşamadiği yayın evı çok az.

Amazon’da

3 Beğeni

Bulamadım sitede. Linkini paylaşabilir misiniz?

Günün Fırsatları, Kitap kategorisindeymiş. Link.

2 Beğeni

Kampanya tekrardan başladı :relaxed:

3 Beğeni

Bu sefer 100 TL yerine 150 TL üzeri demişler :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Beğeni

Kitapyurdun da ağustos kampanyası

6 Beğeni

Evet ama yine iyidir daha önce 200₺ ve üzeri alışverişlerde 50₺ indirim yapıyorlardı :relaxed:

1 Beğeni

Allah Allah ne oluyor bu kitapyurduna çek vermeler kargo bedava yapmalar :thinking:

2 Beğeni

Bazı yayınevleriyle sorunlarını çözse aşırı iyi olacak aslında.En son Gerekli Şeylerle sorun olmuş herhalde çünkü hiçbir ürününün stoğu yok.

1 Beğeni