Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Enpara’da ne kampanyası var?

Teşekkür ederim çok şartları varmış :confused:

Evet şartları çok ama hali hazırda yapanlardan olunca direkt hazıra kondum :slight_smile:

Rica ederim, keyifli okumalar.

alfa yayın grubuyla Kitapyurdu’nun bir anlaşmazlığı var. dikka ederseniz bir sürü kitabın stok ve fiyat sorunu olduğunu görürsünüz Kitapyurdu’nda.

kidega’da kitaplar çok pahalı. 100/25 kampanyasıyla alsak bile yine de piyasadan daha pahalıya geliyor. üstelik 25 tl iadeyi anlık değil de bir sonraki ay yapıyor. işlevsiz ve ölü doğan bir kampanya…

1 Beğeni

Diğer sitelerde indirim kaç bilmiyorum ama Say Yayınları babil sitesinde şu an %35 indirimliymiş.

1 Beğeni

Etiket fiyatlarında fark yoksa YKY %50 indirimli haftasonunda.
İadeyi de ayın 7’sinde yapıyor yani bir hafta var aslında. Sürekli olmasa da bu gibi %50 indirim olduğu zaman tercih ediyorum ben İthaki, YKY gibi yayınevlerinde.

1 Beğeni

Yok ben genel olarak örnek verdim KY özelinde değil. Yoksa KY nin sıkınti yaşamadiği yayın evı çok az.

Amazon’da

3 Beğeni

Bulamadım sitede. Linkini paylaşabilir misiniz?

Günün Fırsatları, Kitap kategorisindeymiş. Link.

2 Beğeni

Kampanya tekrardan başladı :relaxed:

3 Beğeni

Bu sefer 100 TL yerine 150 TL üzeri demişler :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Beğeni

Kitapyurdun da ağustos kampanyası

6 Beğeni

Evet ama yine iyidir daha önce 200₺ ve üzeri alışverişlerde 50₺ indirim yapıyorlardı :relaxed:

1 Beğeni

Allah Allah ne oluyor bu kitapyurduna çek vermeler kargo bedava yapmalar :thinking:

2 Beğeni

Bazı yayınevleriyle sorunlarını çözse aşırı iyi olacak aslında.En son Gerekli Şeylerle sorun olmuş herhalde çünkü hiçbir ürününün stoğu yok.

1 Beğeni

Harry Potter setini 129₺

Ciltli Dune Setini 340₺

Sandman Setini 191₺

İthaki yayınlarının çoğu kitabı da %40 indirimde +50₺