Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.

2 Beğeni

Çok teşekkürler. Sayenizde ciltsiz fiyatına ciltli aldım.

2 Beğeni

https://www.metiskitap.com/sales/campaigns/10022

1 Beğeni

5 Beğeni

Tavsiye etmiyorum haftalardır süren tedarik sıkıntılarının üstüne hala birilerini çekmek için böyle indirimler yapmalarını hoş bulmuyorum.
Günlerdir tedarik edilmeyip kargoya verilmiyordu aldığım çizgi romanlar (max 3 gün tedarik yazıyor) en son insanı sipariş verdiğine pişman ediyorsunuz diye kızınca hemen tedarik edip kargoya vermişler.
Ek olarak ben bugün 16.34 te yazmışım tık sesi olmayan siparişteki 11 cilt bir anda tedarik edilip kargoya verilmiş sihir olmalı bu işin içinde.

5 Beğeni

Halka hariç hepsi D&R 15 Tl kampanyasına dahil bu arada.

3 Beğeni

Evet ben de uzun süre beklemiştim. Ayrıca değişim işlemi için de 2 ay bekledim. Tavsiyeden ziyade belki zamanı önemsemeden uygun fiyata almak isteyen olursa diye ekleyeyim dedim.

@Arcade yakın zamanda mağazaya gitme fırsatım olmadı; bulunduğum ilçe de maalesef D&R yok :grinning_face_with_smiling_eyes::zipper_mouth_face: Ama burada paylaşılan görsellerde görmüştüm bir çoğunu.

3 Beğeni

Bazı kitap sitelerinin aymazlığı mı, iş bilmezliği mi, beceriksizliği mı biliinmez okuyucuyu çok sıkıntıya sokacak işlere girişiyorlar…Ayın 2’sinde sipariş verdim Kidegadan bugün ayın 10’u ve siparişimlerimden halen ses, seda yok. Bir de kitaplarla alakalı 2 veya 3 gün deniliyor teminat süresi aradan 8 gün geçti el insaf. Kidegadan alışveriş yapacaklar tekrar tekrar düşünsünler. Bir daha kidega mı tövbe :grimacing::grimacing:

4 Beğeni

Kidega fiyatları zaten yüksek tutuyor. Bir de bu kadar şikayet okuduktan sonra sanırım uzunca bir süre sipariş vermeyeceğim Kidega’dan.

5 Beğeni

Vakıf kurulurken tekrar stoklara girmiş %50 indirimli 35₺

Hangi internet sitesi?

3 Beğeni

1 Beğeni

Kitapyurdu 20 karakter

10 Beğeni

Bu aralar yogun bir şekilde indirim oluyor bunun sabit fiyat yasası ile bir ilgisi mı var?

Kidega’da Sel Yayıncılık tüm kitapları %40 indirimde.
Ben ilgilendiğim Alain de Botton kitaplarını ‘kitabınabak’ sitesi üzerinden soruşturdum, en ucuz Kidega’yı gösterdi. :+1:

2 Beğeni

7 Beğeni

Tam Cam şato ya ikinci el devam ederim derken %50 geldi bu kadar şans olur keşke başka birşey dileseymişim :blush: @smartestidiot :wink:

2 Beğeni

Çok sevindim umarım en kısa zamanda uygun fiyata alırsınız :relaxed:

1 Beğeni