Açlık oyunları,Cam Şatoyu tavsiye ederim
Hem Cam Şato serisini hem de Dikenler ve Güller Sarayı serisini attım sepete. Bakalım yarınki çılgınlık dozuma göre birisini alabilirim
.
Açlık Oyunları’nı en popüler olduğu zamanlarda Pegasus’dan okumuştum büyük bir hayranıydım hem kitapların hem filmelerin
.
Cam Şato daha doğrusu Sarah J. Mass hakkında bir endişem var aslında.DEX yayınları ciltli 3-4 kitabını 20 TL’ye sattı Ankara ve İstanbuldaki minik kitağ panayırlarında ki İstanbulda 15’ine kadar Beşiktaştan alabilirsiniz bazı kitaplarını.Yani kısacası DEX bir süre sonra acaba Mass kitaplarını basmayı bırakacak mı diye düşünmüyorum değil.
Cam şato serisinin son kitabının 100tl olduğunu düşünürsek %50 hâli bile 50tl olacak =/
Evet maalesef baya yüksek etiket fiyatlarına satıyorlar ayrıca kitapyurdunda alışveriş sonrasında tanımlanacak indirim kodu var
Direkt alın bence, çünkü Dex’i ilk kez %50 indirimle görüyorum. 
Evet bende onu planlıyorum 
Bu arada KY de pegasus %50 indirimde birçok kitabı şuan.
İndirime ilave olarak 150 TL üstü alışverişe Hepsiburada sepette +15 TL daha indirim yapıyor.
Ah, kaçırdım. Aldığınızda kaç tane vardı stokta?
@Alladierre attıktan 1 dakika sonra ben de aldım ve 2 tane kalmıştı.
Allah korusun bir daha kidega mi
tam 13 günde kargo mu gelir ya
Amazonu tek geçerim
O kişilerden biri benim, çok alışveriş yaptım bunlardan son bir yıldır özellikle son 5 siparişim hep kirli, hasarlı ve özensiz geldi. Her siparişim en az 20 kitaptan oluşuyordu. Hepsi de kötü geldi. Amazondan alıyorum artık kafam rahat. Tertemiz yolluyor adamlar.
Benim rekorum pegem.net ten yaptığım bir sipariş. 1 ay sürdü siparişlerin gelmesi. İlk ve son siparişim oldu.